7 yıl hapse çarptırılan Pucca gözyaşlarına boğuldu

Sosyal medya üzerinden uyuşturucuyu özendirdiği gerekçesiyle dava açılan sosyal medya fenomeni Pucca (Selen Pınar Işık), Instagram hesabından yaptığı açıklamadayla 7 yıl hapis cezası aldığını duyurdu.

7 yıl hapse çarptırılan Pucca gözyaşlarına boğuldu

Sosyal medya üzerinden uyuşturucuyu özendirdiği gerekçesiyle geçen yıl Ekim ayında gözaltına alınıp serbest kalan sosyal medya fenomeni Pucca'ya (Selen Pınar Işık) hapis şoku!

 

İHA'nın haberine göre ‘Pucca' ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni Pınar Karagöz'ün, “uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını özendirme” suçundan yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme Karagöz'e 5 yıl 10 ay hapis cezası ile günlüğü 20 lira olmak üzere 3 bin 333 gün toplamda 66 bin 660 lira adli para cezası ödemesine karar verdi.

Durumu öğrenen Pınar Karagöz, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bir video ile gözyaşları içerisinde aldığı cezayı duyurdu. Paylaştığı videoda Karagöz, “Escobar'la ilgili attığım bir twit yüzünden 7 sene hapis cezası aldım. Escobar bu kadar ceza almadı. 7 sene hapis ne demek? Ben ne yapacağım? Ben size ne yaptım?” dedi.