‘GARİPOĞLU KATLETTİ, ADLİ TIP LEKELEDİ’

Etiler’de bir çöp konteynerinde başı kesilmiş halde cesedi bulunan Münevver Karabulut’a Adli Tıp Kurumu’nda otopsi yapılırken sperm bulaştırılması ile ilgili Adalet Bakanlığı soruşturma başlattı.

‘GARİPOĞLU KATLETTİ, ADLİ TIP LEKELEDİ’

Soruşturma kapsamında ifade vermek üzere dün sabah eşi ile birlikte İstanbul Adliyesi’ne gelen baba Süreyya Karabulut, “Kızımı Garipoğlu öldürdü, Adli Tıp lekeledi” dedi.

Aile dava açıyor

Süreyya Karabulut şöyle konuştu: “Bana spermlerin nasıl bulaştığını anlattılar. Skandal olduğunu onlar da kabul ettiler. Dava açmak için Adli Tıp’tan gelecek raporları bekliyorum. Türkiye’nin en yüce kurumu Adli Tıp’ta dönen kirli işler su yüzüne çıksın. Bu kurumların temiz olması lazım. Bu kurumlarda rantın, paranın dönmemesi lazım. İnanıyorum ki Adli Tıp’ta çok büyük paralar dönüyor. Adalet Bakanlığı’na da, Sayın Başbakan’a da, Cumhurbaşkanı’na da sesleniyorum; artık yeter, bu kurumları temizleyin.” Süreyya Karabulut, raporun gecikmesine dair soruyu da, “Bunlar hep karşı tarafın ekonomik gücüyle ilgili. Paralar konuşuluyor. Kılıfa girmedi kılıfa uydurmaya çalışıyorlar” diye cevaplandırdı. Süreyya Karabulut, Vali Muammer Güler’in Cem Garipoğlu’nun yurtdışına çıkmadığının tespit edildiği yolundaki açıklamalarının hatırlatılması üzerine de, “Nerede? Bulsunlar. Ailesi nerede? Benim canım gitmiş... Kirli ilişkiler ortaya çıksın” dedi.