’’HALUK’UN SÖZLERİ ÇOK SAÇMA”

Mehmet Akif Alakurt, kendisini ringe çağıran dövüşçü Haluk Piyes’i ciddiye almadı.

’’HALUK’UN SÖZLERİ ÇOK SAÇMA”

Alakurt, “Benim işim oyunculuk. Kavgayla, dövüşle işimiz olmaz...

Haluk’un sözleri çok saçma” dedi...Almanya’da kafes dövüşü yaparken ‘Pusat’ isimli dizi ve ‘Pars: Kiraz Operasyonu’ sinema filmiyle şöhreti yakalayan Haluk Piyes, geçtiğimiz günlerde ‘Adanalı’ dizisinin Maraz Ali’si Mehmet Akif Alakurt’a çatmıştı.

KASINTI KASINTI DOLAŞIYOR

Piyes, rolüne şınav çekerek hazırlandığını belirten Alakurt’u ringlere davet ederek, “Rolleri ile özel hayatını birbirine karıştıranlara kızıyorum. 63 maçım var 62’sini nakavt ile kazandım. İki hareket yapan tipler kasıntı kasıntı dolaşıyor. Ne oluyor kardeşim?” demişti.

Haluk Piyes’in bu çağrısı karşısında suskunluğunu bozan Alakurt şöyle konuştu: “Sette şınav çektiğim haberi yalan. Setten önce neden şınav çekeyim ki? Ben oyunculuk yapıyorum. Karakterimizin gerektirdiğini yapıyorum. Spor yapıyorum tabii ki. Dövüşle, kavga ile işimiz yok. Saçma buluyorum Haluk’un sözlerini. Bu arkadaş oyuncu mu? Benim işim oyunculuk, dövüşçü değilim.”

KADINA ASLA EL KALDIRMAM

Adanalı dizisindeki rol arkadaşı Selin Demiratar ile evleneceği haberlerinin asılsız olduğunu da belirten Alakurt, kostümcüsünü tokatladığı haberleri hakkında ise sert konuştu. Ünlü oyuncu şunları söyledi: “Beni tanıyan tanıyor. Benim kendimle sıkıntım yok ama başkalarının benimle ilgili bir sıkıntısı var. Ben hiçbir zaman kadına el kaldırmadım. Ailemiz kadınlara saygılı, terbiyeli olmamızı öğretti. Ayrıca benden zayıf bir insana el kaldırmam.”