’’KAYIP ARANIYOR: NİHAT DOĞAN’’

"Bir zamanlar Nihat Doğan diye biri vardı; esip gürleyen, felsefeler yapan, ona buna sataşan kavgacı biri." Hüseyin Hatun yazdı..

’’KAYIP ARANIYOR: NİHAT DOĞAN’’

Dünden bugüne adı sanatından çok yaşadığı medyatik aşkla gündemde kaldı. Seda Sayan’la yaşadığı aşk onu zirveye taşıdı. Dizide oynadı. Tv programı yaptı. Konserden konsere koştu. Talep gören bir ünlü oldu. Şimdiler de ise sabun köpüğü gibi uçup gitti.

Ne zaman aşk bitti kendisi de bitti. Uzun zamandır ne yaptığı  bir konseri duyuyorum ne de bir projede yer aldığını. Konseri varsa da kimse haber olarak görmediğinden, ne gazete de ne de televizyona yansımıyor.

Bıçkın erkek, Anadolu çocuğu, edebi lafları kendisiyle birlikte kayboldu gitti. Bazen çıkış yapmak için değişik yolları denemesine rağmen bir yada iki günlük görünüyor ama onu bir yerlere taşımıyor bu yaptıkları. En son saçlarına ilginç bir model vererek herkesi kendine güldürmüştü. Ama halk bunu da yemedi. Kendini kurtarmak adına politikaya atıldı, ona da halk rağbet göstermedi.

Geçenlerde bir tv programında koyunun gözüne bakarak onun yöresinin ekspertizini yaparken gördüm. Kendi kendime dedim ki; ’Herhalde şarkı söylemeyi bıraktı’. Artık ekspertiz işlerine başladı galiba dedim. Eeee her zaman söylerim; ’Ne oldum değil ne olacağım’ diyeceksin. Kimseye sırtını yaslamadan çalışarak, emek vererek, tırnaklarınla bir yerlere geleceksin.

Halk her şeyin farkın da. Seni alır zirveye yerleştirir fakat samimiyetsizliğini gördüğü anda seni yerin dibine kadar indirir. Gönül isterki Nihat Doğan gibi arkadaşlar hep var olsun. Piyasada rekabet olsun. Ama ne yazık ki kolay yolu seçiyorlar ve ömürleri kısa oluyor.

Kayıplarımız her zaman oluyor. İnşallah eski parlak dönemlerine geri döner.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın. 
 
Hüseyin Hatun /ayakli gazete