’’Sağ Duyu’’ programında olay çıktı!..

Beyaz TV'de Sedat Yazıcığlu'nun sunduğu "Sağ Duyu" programına Emekli Tuğgeneral Ramiz İlker ve araştırmacı yazar Ahmet Zengin katıldı. Emekli tuğgeneral canlı yayında masayı yumrukladı!..

’’Sağ Duyu’’ programında olay çıktı!..

PKK bir günde biter

Canlı yayında terör ve TSK’nın durumunu değerlendiren ikili arasında öyle bir tartışma yaşandı ki stüdyoda bağrış çağrışlar havada uçuştu. Ahmet Zengin’in ’Biz hata yaptık diyen bir Allah’ın kulu var mı? TSK istese bir gün de PKK’yı bitirir. Bir günde biter bu PKK’ sözlerini ifade edince emekli komutan çok sinirlendi.

Amerika’nın İsrail’in canı cehenneme!!!

Sedat Yazıcıoğlu’nun ’Paşam bitirmek istemiyor mu TSK’ sorusu üzerine stüdyoda Ramiz İlker’in sesleri yankılandı. İlker ’Bir dakika öyle laflar söylemeyelim. Olur mu böyle bir şey. Ya neden bitirmiyor ona bakacaksınız. Yetki vermiyor adam. İstemeyende hatalı kardeşim. Ben İlker Başbuğ’a söylüyorum buradan işte. Adam diyor ki şey, Recep Bey kardeşim ne istediler de vermedik. Öyle demedi mi? Recep Bey öyle dedi. Bu laf o zaman İlker Başbuğ’u bağlar. Avrupa Birliği’nin canı cehenneme kardeşim benim yüzbaşım askerim ölüyor ya. Benim yüzbaşım binbaşım çavuşum takip yapamıyor. Avrupa Birliği’inin canı cehenneme ya. Amerikan’ın, İsrail’in canı cehenneme kardeşim. Vatan evlatları ölüyor ya. Bir dakika ya üşüttüm şimdi ama’ sözleri ile adeta stüdyoda ortamı gerdi. Konuşmasını yaparken emekli komutan sık sık masayı yumrukladı.

Vatan gazetesi

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ..