”Türk erkekleri romantik değil, ormantik!!!"

İstanbul'daki kulüplerde sahne alan striptizci kızlardan biri Alina. 23 yaşında, Rusya'da turizm okuyor ve 4 yıldır en az beş ayını İstanbul'da, her gece neredeyse çırılçıplak kalarak geçiriyor.

”Türk erkekleri romantik değil, ormantik!!!"

Alina’ya göre Türk erkekleri ciddi bir romantizm eksikliği çekiyor ve eğer bir kadın onunla ilgileniyorsa hemen sahiplenmeye çalışıyor.

Türk erkekleri

Çok komik anıları yok. Daha çok hüzünlü hikâyeleri var. Diğer Rus kızlar gibi Türkiye, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Beyrut arasında mekik dokumuyor Alina. İlk ve tek çalıştığı yer İstanbul.

Yılda en fazla 5 ay çalışabiliyor. "Bu yüzden Türk erkekleri ile ilgili yorum yapabilirim ama. sadece Rus erkekleriyle karşılaştırabilirim onları" diye konuşuyor. Ona göre Türk erkekleri ciddi bir romantizm eksikliği çekiyor ve eğer bir kadın onunla ilgileniyorsa hemen sahiplenmeye çalışıyor.

Sohbet ettiği insanların hem sekse olan açlığı, hem de romantizm ihtiyaçları onu çok şaşırtıyor. Her tanıştığı kişinin onunla yatmak istemesini, ardından da kurtarmak adına para verip, uçak biletini alıp Rusya'ya gönderme çabasını anlamıyor.

"Her seferinde aynı şeyi yaşıyoruz. Sadece ben değil, tüm arkadaşlarıma da aynı teklifler geliyor. Bazıları kabul ediyor. Yani adam size 5 bin dolar para verip, uçak biletinizi alıyorsa, gidiyorsunuz elbette. Ama kısa bir süre sonra geri dönüyorsunuz" diyor. Sadece bu gidiş gelişler ve Türk erkeklerinin "kurtarmak" için verdiği paralardan zengin olan arkadaşları var.

Tempo Dergisi

Konular Eski Arşiv