90 yaşındaki kadına oğlundan feci dayak!

İzmirli 90 yaşındaki Pervin Talaş’ın hayatı eşinin ölümünün ardından kabusa döndü. Birlikte yaşamaya başladığı ve canı gibi sevdiği oğlunun kendisini defalarca dövmesine artık dayanamayan yaşlı kadın haykırıyor: "Ne olur beni kurtarın!"

90 yaşındaki kadına oğlundan feci dayak!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, 90 yaşındaki Pervin Talaş, oğlu Erol Talaş (57) tarafından defalarca darp edildiğini iddia etti. Yıllarca çalışıp, biriktirdiği parasını ve evini oğlunun elinden aldığını, bir de üstüne dayak yediğini öne süren yaşlı kadın, "Oğlum beni öldürecek diye korkuyorum. Ne olur beni kurtarın" diye haykırdı.

'KORKU İÇİNDEYİM'

Karabağlar'da oturan ve iki çocuğundan birini 19 yaşındayken trafik kazasından kaybeden Pervin Talaş, öz oğlu Erol Talaş'ın sürekli kendisine şiddet uyguladığını ileri sürdü.
Yeni Asır Gazetesi'nden Nida Uludağ'a yaşadıklarını aktaran Talaş, "Ben yıllarca sakat ayağımla dikiş dikip, halı tamiri yaparak 100 bin lira para biriktirmiştim ancak oğlum gelip elimden aldı. Eşim öldükten sonra oğlumun zulmü başladı. Defalarca polis çağırıp, karakola gitmeme rağmen 'Oğlun o senin halledersiniz' deyip hiçbir şey yapmadan beni gönderdiler. Bir gün beni öldürecek diye korku içinde yaşıyorum" dedi.

'CANIMA TAK ETTİ'

Oğlunun kavga ve tehditlerinin her geçen gün artarak devam ettiğini iddia eden anne Talaş, "Öyle dayaklar yedim ki! Ev telefonuyla kafama vurdu. Kafam yarıldı ve kanlar içinde kaldım. Şans eseri kurtuldum. Sürekli tehdit ediyor. 'Seni öldürürüm, boğarım' diyor. Gelmişim 90 yaşına, artık kaldıramıyorum. Engelliyim, hastayım. Merhameti yok. Çevredeki insanlara da beni dövdüğünü inkar ediyor. Oysa herkes şahit oldu. Eczanede bile beni dövdü. Oradaki insanlar da gördü. Yetti artık, canıma tak etti. Bir gece huzurlu uyuyamıyorum. Canım ciğerim dediğim oğlum bana bunları yaşatıyor. Bu acıyla yaşayamıyorum" diye konuştu.

'EVİME İPOTEK KOYDURMUŞ'

Oğlunun sürekli kendisinden para istediğini belirten anne Talaş, "Oğlum tapularımı evden almış. Oturduğum eve ipotek koydurmuş. Benim fotoğraflarımı alıp belgelerin üzerine yapıştırmış. Sözde ben halı satan bir şirket kurmuşum. Ben satan o da alan olmuş. Benim adıma ne var ne yok bütün paramı çekmiş. Yapmadığı şey kalmamış" dedi.