Aamir Khan sosyal medyayı niçin bıraktığını açıkladı

'3 Idiots' ve 'Dangal' filmleri ile dünya çapında çok sevilen ünlü Hint oyuncu Aamir Khan, sosyal medyayı bıraktığını söyleyerek hayranlarını üzmüştü.

Aamir Khan sosyal medyayı niçin bıraktığını açıkladı

15 Mart'ta sosyal medya hesaplarını kapatma kararı aldığını açıklayan ünlü oyuncu, kapatmasının nedenini geçtiğimiz gün ilk kez açıkladı.

Yakışıklı oyuncu, "Ben her zaman kendi dünyamla meşguldüm. Zaten hiç sosyal medyada oldum mu? Halihazırda fazla paylaşım yapmadığımı sanıyorum." ifadelerini kullandı.

Hayranlarına veda edip etmediği sorulan yıldız isim Aamir Khan, onlardan kopmayacağını belirtti ve geleneksel medyayı işaret ederek, "Hiçbir yere gitmiyorum. Daha önce de iletişim kuruyorduk. Artık medyanın rolü artıyor çünkü izleyicilerimle sadece medya aracılığıyla iletişim kuracağım. Mutlu olmalısınız, size inancım tam." açıklamasında bulundu.

Dünyaca ünlü Hint oyuncu Khan pazar günü 56. yaşını kutlamış ve ertesi gün şu açıklamayı yaparak vedasını duyurumuştu:

"Merhaba millet. Doğum günümde gösterdiğiniz sevgi ve samimiyet için çok teşekkür ederim...Ancak bir haberim daha var: Bu benim sosyal medyadaki son gönderim olacak. (Sosyal medyada) Çok aktif olduğumu düşünüyorum ve numara yapmayı bırakmaya karar verdim. İletişim kurmaya daha önce yaptığımız gibi devam edeceğiz."