AC Milan, Sosa için geliyor!..

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Jose Sosa'nın geleceği ile ilgili belirsizlik sürerken, İtalya'dan yeni haberler geldi. Arjantinli oyuncunun en ciddi takipçisi olarak gösterilen AC Milan'ın, önümüzdeki hafta yeni bir teklifle Beşiktaş'ın kapısını çalmaya hazırlandığı kaydedildi.

Milan, Sosa için geliyor!..
Sporx'te yer alan habere göre Milan'ın, ayrılık kararını veren Jose Sosa ile anlaşmaya vardığı ve Beşiktaş'ın inadını kırma yolunda önemli adımlar atacağı ifade edildi.

İşte o transferin detayları...

Daha önce 4 milyon euroluk teklifi siyah-beyazlılar tarafından reddedilen Milan'ın, Çinli şirkere satılmasının ardından rahatladığı ve teklifini bonuslarla birlikte 6-6,5 milyon euroya çıkarmayı planladığı belirtildi.

NE BEŞİKTAŞ, NE SOSA GERİ ADIM ATIYOR

Beşiktaş, terör olayları ve darbe girişimini bahane ederek ayrılmak istediğini belirten Jose Sosa ile bir süredir görüşmelerini sürdürürken, takımda kalması için yeni bir sözleşme de önerdi.

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi son açıklamasında, "Sosa'nın şu andaki fikri gitmek, bizim fikrimiz kalması. O bizi, biz onu ikna etmeye çalışıyoruz. İnşallah ikna eden taraf biz oluruz. Sosa'nın bizimle bir kontratı var, biz gitsin demeden hiçbir yere gidemez" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli isim ilk etapta bu teklifi kabul etmedi ve takımdan ayrı çalışmalarını sürdürmeye devam etti.

Jose Sosa'nın geleceği ile ilgili son kararın önümüzdeki hafta verilmesi bekleniyor. 
Konular Spor Haberleri