Acun Ilıcalı 20 bin koli bağışladı

'Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler' yarışması ile gündemde olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, yardımsever kimliğiyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Acun Ilıcalı 20 bin koli bağışladı

Corona virüs salgını nedeniyle Dominik Cumhuriyeti’nde izole bir hayat yaşayan Acun Ilıcalı, ramazan ayı nedeniyle 20 bin aileye 20 bin erzak kolisi bağışlayacağını açıkladı. Milliyet Gazetesi'nin haberine göre büyük bir heyecana sahne olan ‘Survivor 2020’ yarışmasında duyuru yapan yapımcı, “Bu dayanışmanın parçası olmak istedik. Ülkemizde salgın nedeniyle başlatılan 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasıyla, zorda olan vatandaşlarımıza yardım ediliyor” dedi. Bugüne kadar düzenlediği yardım organizasyonlarıyla adından söz ettiren Acun llıcalı, corona virüs nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı kampanyaya destek vermişti.

TV8'in sahibi, yapımcısı ve sunucusu olduğu 'Survivor' yarışmasının bir haftalık SMS gelirinin tamamını, 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına bağışlamıştı. llıcalı, "Binlerce kilometre uzakta olabiliriz ama kalbimiz ve gönlümüz Türkiye'de. Bugünlerde bu dayanışmaya ihtiyacımız var. Zor zamanlarda birbirimize destek olacağız" demişti.

Konular Acun Ilıcalı