Adalet Bakanı Gül ve Ömer Çelik'ten Emine Bulut açıklaması

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Kırıkkale’de eski eşi tarafından çocuklarının gözü önünde vahşice öldürülen Emine Bulut ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Adalet Bakanı Gül ve Ömer Çelik'ten Emine Bulut açıklaması

Kırıkkale'de eski eşi tarafından öldürülen 38 yaşındaki Emine Bulut'un bıçaklanma videosu büyük yankı uyandırdı. Vahşice katledilen Emine Bulut ile ilgili Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'den açıklama geldi.

'ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM'

Bakan Gül, "Vahşice katledilen Emine Bulut'a Allah'tan rahmet diliyorum. Cinayetin hemen ardından saldırgan derhal tutuklanmıştır. Hukuki süreç devam etmektedir. Yargı makamları tarafından caniye hak ettiği cezanın gecikmeksizin verileceğine inancım tamdır" dedi.

Adalet Bakanı Gül ve Ömer Çelik'ten Emine Bulut açıklaması

Öte yandan Emine Bulut cinayetine değinen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise şunları söyledi:

"Aile bakanlığımız harekete geçti. evladımız psikologların gözetiminde tanıdıklarının yanında. Bakanlığımız konuya müdahil olacaktır. En yüksek cezayı alması hepimizin temennisi. Birilerinin ona yardım etmek yerine görüntüleri kaydetmesi de ele alınmalı. Bir insan hayatını kaybetmek yerine birileri görüntü almak işini nasıl yapıyor? Kadın cinayetleriyle ilgili üzerimize düşeni yapmaya hazırız.


Sosyal medyada görüntülerin bu şekilde yayılması, çocukların nasıl etkileneceğinin iyi anlaşılması gerekiyor. Sosyal medyada vahşet kültürüne karşı nasıl bir hassasiyet oluşturulabilir, AK Parti olarka her türlü görüş alışverişine hazırız."