Adnan Oktar örgütünün firari kilit ismi Bodrum’da yakalandı

Adnan Oktar’a en yakın isimlerden biri olan ve örgütün FETÖ ve lobi imamı olan firari Altuğ Müştak Berker, Bodrum’da yakalandı. Berker'in sahte kimlik kullandığı ve Yunanistan'a kaçma hazırlığında olduğu öğrenildi.

Adnan Oktar örgütünün firari kilit ismi Bodrum’da yakalandı
İHA'nın haberine göre Adnan Oktar'a en yakın isimlerden biri olan Altuğ Müştak Berker, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Berker'in Temmuz ayında yapılan operasyondan bu yana arandığı ve firari olduğu öğrenildi. Adnan Oktar suç örgütünün önemli yöneticilerinden FETÖ ve örgütün lobi imamı olduğu belirtilen Altuğ Müştak Berker’in Yunanistan'a kaçma hazırlığında olduğu anlaşıldı. Güvenlik güçleri tarafından bir aydır takip edilen ve bugün öğleden sonra yapılan operasyonla yakalanan Berker’in nitelikli cinsel saldırı, cinsel istismar, silahlı örgüt yöneticiliği gibi başka çeşitli suçlardan da aramasının olduğu öğrenildi.

Bodrum KOM Grup Amirliği ekiplerince, şüpheli şahsın sahte kimlikle kaldığı otel odasında yapılan arama çok sayıda cep telefonu ve tablet, çok sayıda örgüt kapsamında döküman, kitaplar ve birden fazla kimlik ele geçirildi. Altuğ Müştak Berker, emniyete getirilirken kendisine yöneltilen sorulara; "Vatan sağolsun. İftira Londra'dan" şekilde cevap verdi.

Adnan Oktar örgütünün firari kilit ismi Bodrum’da yakalandı

Berker’in burada yapılacak işlemlerinin ardından İstanbul’a gönderileceği bildirildi.