Adnan Oktar'ın mektubu yayınlandı!

Adnan Hoca olarak bilinen Adnan Oktar ve kedicikleri, cezaevinden gazetecilere mektup yağdırıyor.

Adnan Oktar'ın mektubu yayınlandı!
MedyaRadar'ın haberine göre birçok takipçisiyle birlikte tutuklanan Adnan Oktar, Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'ye mektup yazarak kendisini savundu.

Oktar'ın "kötü bir Türkçe ve bozuk bir el yazısıyla yazdığı" mektubundan bahseden Selvi, Oktar'ın kendisini Erdoğan'la savunmasına şöyle tepki gösterdi:

"Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir açıklamasıyla ilgili yapılan düzeltmeden kendine pay çıkarmasını her zamanki güçlü görünme çabasının bir ürünü olarak görüyorum. O uçağa binen ve zaman zaman buna tanık olan birisi olarak söylüyorum ki Erdoğan’ın sözlerini yanlış yorumlayanlar için bu tür düzeltmeler yapılır. İsrail’in haksız yere tutukladığı Ebru Özkan’ı kurtarmak için Trump’tan ricada bulunan Erdoğan’ın Adnan Oktar grubuna yönelik operasyondan haberinin olmadığı mı sanılıyor? Peki, niye parmağını kıpırdatmıyor?"

Selvi'nin yazısında esas kritik bölüm ise Oktar'ın "gazetede çalışan bir güvendiği bir büyüğü"nden bahsettiği kısımdı. Selvi ilgili bölümü şöyle anlattı:

"Ha bir de iki mektubunda da gazetede çalışan güvendiği bir büyüğünden söz ediyor. Hangi gazetede, hangi büyüğüymüş acaba? Doğrusu Adnan Oktar’ın basındaki güvenilir büyüğünü merak ettim."

HÜRRİYET YAZARI ABDÜLKADİR SELVİ'NİN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...