Ahmet Özhan: ‘Eşimde hırs ve denge kaybı var’

Ahmet Özhan, bir ay önce, 26 yıllık eşi Hatice Özhan tarafından ‘Beni şarkıcı Filiz Akbulut ile aldatıyor’ suçlamasıyla gündeme geldi.

Ahmet Özhan: ‘Eşimde hırs ve denge kaybı var’

Hatice Özhan’ın iddiasına göre, eşi kendisini 26 yıldır aynı isim ile aldatıyordu. Ancak 2 çocuğunun annesi Hatice Özhan’la boşanma gibi bir durumunun olmadığını belirten Ahmet Özhan, “Eşim meşhur oldum diye evde zafer çığlıkları ata ata dolaşıyor” diyor.

“Ayrılmayı şu an düşünmüyorum” diyen Özhan şunları söyledi: “9 Şubat’taki dava boşanma davası değil, Filiz Hanım tarafından Hatice Hanım’a açılan ceza davasıdır. Filiz Hanım 2 yıldır taciz ediliyor, telefonları dinleniyor, son derece mağdur ediliyor. Bu yüzden savcılığa suç duyurusunda bulundu. Savcı Filiz Hanım hakkındaki ispatı mümkün olmayan iftiralarından, özel hayatı ihlalinden ve hakaretlerinden dolayı Hatice Hanım aleyhine kamu davası açılmasına karar verdi. Eşimde maalesef büyük bir hırs ve denge kaybı var. Bu sabah beraber kahvaltı yaptık. Eşimin pişirdiği rafadan yumurtayı yerken bunlara muttali oldum. Eşime gelen ‘Herifi çökertiyorsun’ şeklindeki tebrik telefonlarına teşekkür kahkahaları atıyordu. Ben inançlı insanım. Rabbim neylerse güzel eyler, bekliyorum. Filiz Hanım da ben de kendi adımıza hukuk savaşımızı vereceğiz. Filiz Hanım 26 yılın 20 yılını kendi çocuğunun babasıyla geçirmiş namuslu bir insan. Nasıl koca delikanlı bir çocuğu olan bir kadına bu kadar kolay iftira atabiliyor?”