Aile boyu 'Mesut'lar!..

Sadece Türkiye değil tüm dünyanın yakından takip ettiği Amine Gülşe ile Mesut Özil aşkı tam gaz sürüyor.

Aile boyu 'Mesut'lar!..
Takvim'de yer alan habere göre Amine Gülşe ile Mesut Özil, evliliğe doğru adım adım ilerliyor. Geçtiğimiz ay Özil’in kardeşleriyle Almanya’da buluşan güzel oyuncu, önceki gün de müstakbel kayınvalidesini, annesiyle birlikte İstanbul’da ağırlayarak ‘Ailece mesuduz’ mesajı verdi.

Geçtiğimiz aylarda gizlice nişanlanarak evliliğe ilk adımı atan ünlü çift, önceki ay da Türkiye tatilinden ilk fotoğraflarını paylaşmıştı.

Aile boyu 'Mesut'lar!..

İADE-İ ZİYARET

Birbirlerine çok yakıştırılan Mesut Özil ile Amine Gülşe'nin aileleri de iyice kaynaştı. Türkiye Güzeli, geçtiğimiz aylarda Almanya'ya gitmiş ve burada yıldız futbolcunun kardeşleriyle bir araya gelmişti. Mesut Özil'in kardeşleri de önceki gün iade-i ziyaret için İstanbul'a geldi. Amine Gülşe, müstakbel kayınvalidesi Gülizar Özil ile müstakbel görümcesi Duygu'yu İstanbul'daki evinde ağırladı.

Aile boyu 'Mesut'lar!.. - Resim : 2

Ünlü çiftin anneleri karşılıklı oturmayı seçti. Amine Gülşe ise müstakbel kayınvalidesi ile görümcesinin ortasında oturdu.

DÜĞÜN YAKINDA...

Güzel oyuncu, önceki gün de nişanlısının ailesi ile kendi annesi Gülter Hanım'la Baltalimanı'ndaki Oba Restaurant'ta kahvaltı yaptı. Ardından grupça Kapalıçarşı'ya giden Amine Gülşe, "Evlilik için geri sayım başladı" dedirtti.

Bazıları çiftin bu sonbahar evleneceğini söylerken kimilerine göre düğün, önümüzdeki yaz olacak.
Konular Spor Haberleri