Ajda Pekkan Demet Akalın'a fırça attı!

71 yaşındaki Ajda Pekkan’ın içinde uhde kalan çocuk özlemi yıllar sonra gün yüzüne çıktı. Süperstar ‘Çocuk yapmadığım veya evlat edinmediğim için çok pişmanım’ dedi.

Ajda Pekkan Demet Akalın'a fırça attı!
Takvim'de yer alan habere göre Süperstar Ajda Pekkan'dan yıllar sonra gelen itiraf… Geçtiğimiz ay 72 yaşındaki Hintli bir kadının tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olduğu haberinin ardından Pekkan'ın da anne olup olamayacağını öğrenmek için güvendiği bazı doktorlarla görüştüğü iddia edilmişti. Ünlü sanatçı, önceki akşam dedikodulara son noktayı koydu.

DEMET AKALIN'A FIRÇA ATTI: "Bir daha böyle konuşma..."

71 yaşındaki Ajda Pekkan, "Evlat edinmeyi çok isterdim; ama şu anda olmaz. Bugüne kadar çocuğum olmadığına, evlat edinmediğime çok pişmanım. Kimsesiz bir çocuğu evlat edinmeyi çok isterdim" dedi.

Çocuk özlemiyle yanıp tutuşan Pekkan, ikinci kez anne olmaya tövbeli olduğunu "Okan Bey, ikinci çocuğu isterse bir daha evlenebilir" sözleriyle dile getiren Demet Akalın'ı da uyarmadan edemedi. Akalın'la bir davette karşılaşan Süperstar, popçuyu "Anne olmak isteyip de olamayan milyonlarca kadın var. Bu yüzden bir daha böyle konuşma" diye fırçaladı.

"Üç burun, bir göğüs, sayısız botoks ve diş estetiğim var. Bu hızla Ajda Pekkan'ı geçeceğim" diyen İrem Derici için Pekkan, "Konuşmaya gerek yok" yorumunda bulundu.