Ajda Pekkan gönlündeki iki ismi açıkladı!..

Süperstar Ajda Pekkan'dan pop dünyasının iki güzeli Hande Yener ve Atiye'ye destek geldi: "Eurovision'a seneye Hande Yener, daha sonra da Atiye katılmalı"

Ajda Pekkan gönlündeki iki ismi açıkladı!..

Savarona yatında önceki gün düzenlenen ve birçok ünlü ismin katıldığı Samsung partisinde şarkı söyleyen Süperstar Ajda Pekkan, sahne öncesi kuliste birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı. Özellikle Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen son Eurovision Şarkı Yarışması'yla ilgili fikirlerini dile getiren Pekkan, "Bu yıl Eurovision ilk kez dört dörtlüktü. Muhteşem bir gece olmuş. Sonuna kadar izledim" diye konuştu.

'HANDE YENER'İN SESİ GERÇEKTEN ÇOK İYİ'

AJDA Pekkan, gelecek yıl ülkemizi Eurovision'da temsil etmesini istediği ismin Hande Yener olduğunu söyledi. Yener'in sesini, performansını ve şarkılarını çok iyi bulduğunu söyleyen Ajda Pekkan, "Eurovision"a kesinlikle Hande Yener'in gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü sesi gerçekten çok iyi" diyerek seksi şarkıcıya destek verdi. Pekkan'ın diğer sürpriziyse Atiye'yle ilgili sözleri oldu: "Seneye de Atiye gitsin"...

EUROVISION'A HANDE GİTSİN

İşte bakınız Ajda Pekkan da benim gibi düşünüyor. Geçen akşam Savanora'da sahneye çıkmadan önce odasında uzun uzun sohbet ettik Ajda Pekkan ile. Keyfi yerindeydi. Uzun uzun Eurovision'dan konuştuk. Ajda Pekkan, "İlk kez Eurovision dört dörtlüktü. Çok muhteşem bir gece olmuş. Sonuna kadar izledim. Bence seneye kesinlikle Hande Yener gitmeli. Muhteşem bir sesi var" dedi. Evet aynen ben de böyle düşünüyorum ama TRT öyle düşünmüyor. Çünkü Hande Yener'in özel yaşantısını sevmiyorlarmuş. İyi de şimdiye kadar Eurovision'a giden isimlerin özel yaşantıları dört dörtlük mü? Tamam Hande biraz rahat davranıyor ama en azından bazıları gibi gizli kapaklı yapmıyor. Her şeyi göz önünde yaşıyor. Neyse zaten bu saatten sonra teklif gelse de biraz zor gibi gözüküyor. Ya da şartları zorlaştıracak çünkü Hande Yener "Artık teklif gelse de gitmeyeceğim" diyor. Ama sırf Ajda Pekkan değil birçok kişi de Hande'nin gitmesinden yana. Neyse durum bu. Ha bir de Ajda Pekkan'ın istediği Atiye. "Seneye de Atiye gitsin" diyor. Bakalım TRT bu sene nasıl bir yol çizecekler meraktayım.

Esin ÖVET