Ajda Pekkan Londra’yı coşturdu

İlerleyen yaşına rağmen fiziğiyle hayranlık uyandıran süperstar Ajda Pekkan, Londra’da muhteşem bir konsere imza attı...

Ajda Pekkan Londra’yı coşturdu

Konserden konsere koşturan pop müziğin süperstarı Ajda Pekkan, önceki akşam bu kez Londra’daki sevenlerine muhteşem bir gece yaşattı. Divaa Organizasyon tarafından düzenlenen ve Atlasjet ile Levenes Avukatlık firmasının ana sponsorluğunda gerçekleştirilen konser, Londra ve Avrupa’nın en seçkin mekanlarından 02 London’da gerçekleşti. Bugüne kadar birçok ünlünün şarkılarını seslendirdiği İndigo’da sahne alan Pekkan, konserini “Yeniden Başlasın” isimli klasikleşmiş şarkıyla açtı. Ardından Pekkan peş peşe Tarkan imzalı “Yakar Geçerim” ve Orhan Gencebay’ın ölümsüz eseri “Severek Ayrılalım” başta olmak üzere eski ve yeni şarkılarını seslendirdi.

İkinci kez çıkmadı

Konseri izleyen 2 bin 800 kişi hep bir ağızdan süperstarın şarkılarına eşlik edip coştu. Sahnede lame ve vücudunu saran bir tulum giyen Pekkan 7 yıl sonra Londra’da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Yıllar benim umurumda değil. Yaptıklarıma bakarım” diyerek genç kalma formülünü de itiraf etmiş oldu. 1,5 saat sahnede kalan ve enerjisiyle kendisine hayran bırakan Pekkan, “Boşver gitsin” şarkısı ile konserini bitirdi. Pekkan ısrarlara rağmen ikinci kez sahneye çıkmadı. Konser sonrası ekibiyle beraber İtalyan restoranına giden Pekkan’ın neşeli hali dikkat çekti. Süperstar çarşamba günü İstanbul’a dönecek.

Nevsal ELEVLİ /MİLLİYET İNTERNET SİTESİ