Ajda Pekkan sinemaya sıcak bakıyor

30 Ağustos'ta vizyona giren 'Masal Şatosu:Sihirli Davet' filmini kendisine özel bir gösterimle sinemada izleyen Ajda Pekkan'a filmin yapımcıları da eşlik etti.

Ajda Pekkan sinemaya sıcak bakıyor

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ajda Pekkan röportaja “Bugün, bu filmin başarısını ve gelecekteki başarıları kutladık” diyerek başladı. Pekkan'ın ardından yapımcı Samsun Demir müjdeyi verdi. “Ajda hanıma ikinci filmimiz için bir teklifte bulundum. Film bir müzik akademisinde geçecek. Şimdi ise Masal Şatosu'nu izleyeceğiz. Ajda Hanım'ı, açık hava konserleri için yaptığı provalardan filmi izlemek için kaçırdık. O da bizi kırmadı.” sözleriyle Ajda Pekkan'ın ikinci bir filmde rol alabileceğini belirtti.

“SİNEMAYA SICAK BAKIYORUM”

Sözcü Gazetesi'nden Emre Çevik'in haberine göre Ajda Pekkan basın mensuplarının “Siz sinemaya sıcak bakıyor musunuz?” sorusunu, “Sinemaya da sıcak bakıyorum. Uzun zamandır bir proje olarak bunu düşünmemiştim. Küçük bir rol alabilirim” diyerek yanıtladı.

“BENDE SÜRPRİZ BİTMEZ”

Son olarak, “Yaz sizin için çok yoğun geçti. Yakında Harbiye konseriniz olacak. Neler bekliyor hayranlarınızı?” sorusuna, “Evet çok yoğun geçti ve devam ediyor. 8 ve 10 Eylül'de Harbiye konserlerim olacak. Sonrasında biraz rahatlayacağım ama sürprizlerim olacak. Bende sürpriz bitmez, takipte kalın” sözleriyle cevapladı.

TATLI GÜNLER

Ajda Pekkan son olarak 1969 yılında kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı "Tatlı Günler" isimli Aram Gülyüz'ün yönettiği sinema filminde misafir sanatçı olarak rol almıştı.

Ajda Pekkan sinemaya sıcak bakıyor