Ajda Pekkan'dan Anneler Günü'nde duygusal sözler

Kariyerinin 53. yılında Ajda Pekkan büyük bir heyecan içinde. Önce bir single, ardından da yeni albümünü çıkarmayı hedefleyen Süperstar; Anneler Günü’nü, çocukları ve bu konudaki özlemlerini anlattı.

Ajda Pekkan'dan Anneler Günü'nde duygusal sözler
Sözcü'den Yüksel Şengül'ün haberine göre Pekkan kendisine en çok sorulan sorulardan biri olan, “Çocuk özlemi çekmiyor musunuz?” sorusuna içtenlikle cevap verdi. Süperstar, “Sık sık çocuk konusunu gündeme taşıyorlar. Şartlar uygun olsaydı mutlaka doğururdum. Elbette imkanlarım vardı ama istemedim. Çünkü sürekli yanında olamazdım. O çocuk kulislerde büyüyemezdi. Evlat edinmek gibi bir olaya da girmek istemedim” diyerek neden çocuk sahibi olmadığını anlattı.

Şarkılarım benim çocuklarım

“Müzik benim çocuğum, aşkım, varlığım, hayat kaynağım” diyen Pekkan, “Bu nedenle Anneler Günü, bayram gibi özel günlerde çocuğum yok diye düşünmüyorum asla. Şarkılarım var, konserlerim var, albümlerim var… Herkes çocuklarıyla ben de onlarla övünç duyuyorum, kıvanç duyuyorum” diye konuştu.

Ajda Pekkan'dan Anneler Günü'nde duygusal sözler

Ajda Pekkan'ın bir 23. Nisan kutlamasında yakın arkadaşı Füsun ile çekilen fotoğrafı...

Ajda hep fedakarlık yaptı

Pekkan, “Yıllardır iki kişilik yaşıyorum. Ajda ve Ajda Pekkan… Ajda hep fedakarlık yapan taraf oldu. Ajda Pekkan'ın üzerinde Ajda'nın çok emeği, çok alın teri var. Ajda, Ajda Pekkan'ın annesi gibi ona hep kol kanat gerdi, germeye devam ediyor. Her ikisini de seviyorum” diyerek şöhretin ne kadar zor olduğunu anlattı.

Ajda Pekkan'dan Anneler Günü'nde duygusal sözler - Resim : 2

Ajda Pekkan'ın ilkokul yıllarından bir fotoğrafı...

Annemi çok özlüyorum

Pekkan, “Nurlar içinde yatsın, annem Nevin Pekkan'ın elini en son 1999'daki Anneler Günü'nde öpmüştüm. Onu çok özlüyorum” dedi.

Ajda Pekkan'dan Anneler Günü'nde duygusal sözler - Resim : 3

Ajda Pekkan; annesi Nevin, babası Rıdvan ve kız kardeşi Semiramis Pekkan ile ...