AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CHP'ye 'Yassıada' mesajı!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın açıklamalarına Twitter'dan tepki gösterdi. Çelik, "CHP sözcüsü dün yaptığı açıklamayla partisindeki “Yassıada zihniyeti”nin hiç değişmediğini gösterdi" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CHP'ye 'Yassıada' mesajı!
Habertürk'ün haberine göre AK Partili Ömer Çelik, Twitter'dan yaptığı açıklamada, 'CHP sözcüsü dün yaptığı açıklamayla partisindeki “Yassıada zihniyeti”nin hiç değişmediğini gösterdi. Partimizin hukuk içinde hak arama sürecine iftiralar attı. “Yüce Divan’a gidersiniz” diye tehdit siyasetine devam etti. Şantaj siyaseti ile tehdit siyaseti arasında gidip gelen bu zihniyet her gün daha da saldırganlaşıyor.

Hakimlere “Kızılay’da yürüyemezsiniz” diyerek açıkça saldırıyor. En ufak fırsat bulduklarında hukukun yerine vesayet, demokrasinin yerine tehdit, “milletin divanı” yerine “Yassıada divanı” koymaya çalışıyorlar. CHP’nin gizli tüzüğünde vesayet, tehdit ve Yassıada zihniyeti dışında ne var ki...  Hakimleri Kızılay’da yürütmemekten bahseden, hukukun işletilmesini Yüce Divan’la tehdit eden CHP yönetimi, sadece kendi zihniyetini açığa çıkarıyor. CHP yöneticilerinin sözleri, Yassıada zihniyetinin tek pusulaları olduğunu gösteriyor'
ifadelerini kullandı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CHP'ye 'Yassıada' mesajı!