Akhisar hedef büyüttü

Spor Toto Süper Lig'de yarın evinde Atiker Konyaspor'u yenerek bu sezon ilk kez 3'te 3 yapmak isteyen Teleset Mobilya Akhisarspor'da teknik direktör Okan Buruk, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde eşleştikleri Galatasaray'ı eleyerek finale yükselmek istediklerini söyledi.

Akhisar hedef büyüttü
FİNALİ ÇOK İSTİYORUZ

Yeni Asır'da yer alan habere göre
Akhisarspor'un kupada tarihinde ilk kez yarı finalde mücadele etme başarısı gösterdiğini hatırlatan genç teknik adam, "Bu başarıyı finale taşımak istiyoruz.
Oyuncularımız, bizim ve şehrimiz için çok önemli olacak. Galatasaray'la 27 Şubat Salı günü evimizde oynayacağımız yarı final ilk maçının akşam oynanacak olması bizim için avantaj. Çünkü futbolcularımız akşam maçlarında daha iyi konsantre oluyor"
diye konuştu.

LİGDE HEDEF İLK 10

Konya müsabakasına odaklandıklarını anlatan teknik patron Buruk, "Ligdeki hedefimiz ilk 10'da yer almak. Kazanma alışkanlığımızı sürdürmeliyiz. Konyaspor'u yenerek alt grupla bağımızı tamamen koparmak istiyoruz. Yukarıya adım atma anlamında önemli maç. Kümede kalma mücadelesi veren rakibimiz ikinci yarıya çok iyi başladı. Son olarak Beşiktaş'la berabere kaldılar. Karşımızda diri ve hücumdaki sorunlarını çözmüş bir Konyaspor var. Stadımız rakipler için korkulacak bir yer olmaya başladı. Bu bizim için avantaj. Kupa öncesi moral açısından da önemli bir müsabaka" dedi.

'STADIMIZ KORKUTUYOR'

Akhisarspor teknik patronu Okan Buruk, yeni statlarının rakipler için korkutucu bir ambiansa sahip olduğunu söyledi. Buruk, "Kendi sahamızda oynamamamız bizim için bir avantaj. Akhisar Stadı rakipler için daha korkulacak bir yer olmaya başladı. Burada kazanarak devam etmeye başladık, bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Taraftarımızı maça bekliyoruz. 12. güç taraftarımızın desteği bizim için çok önmeli" dedi.

AKİGO'DA TATLI İDMAN

Akhisarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel, yönetim kurulu üyeleri, basketbol takımı teknik ekibi ve oyuncuları ile MHP Akhisar İlçe Teşkilatı, antrenman öncesi yeşil-siyahlı takıma başarı dileyerek moral verdi.

Ligdeki durgunluk dönemine son verdiklerini söyleyen başkan Eryüksel, "Son haftalardaki başarımız karşısında ileriye ümitle bakıyoruz. Stadımızın yapılmasıyla daha sağlam adımlar atacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

HENRİQUE GÖZDEN DÜŞTÜ

Spor Toto Süper Lig'de son 2 maçında Bursaspor'u evinde 1-0, Kardemir Karabükspor'u da deplasmanda 3-0 yenerek çıkışa geçen Teleset Mobilya Akhisarspor'da Brezilyalı forvet Paulo Henrique, bu iki karşılaşmada da forma şansı bulamadı. Attığı 6 golle yeşil-siyahlı takımın en skorer oyuncusu konumundaki tecrübeli santrfor, devre arasında Ukraynalı golcü Seleznov'un transfer edilmesinin ardından yedek kulübesine mahkum kaldı. Teknik direktör Okan Buruk, ikinci yarıda oynanan 5 maçın sadece 1'inde Henrique'ye ilk 11'de görev verdi. Sadece Antalyaspor karşısında 11'de sahaya çıkan Henrique, Sivasspor, Kasımpaşa, Bursaspor ve Karabükspor randevularında yedek kulübesinde yer aldı.

28 Ekim 2017'de Medipol Başakşehir deplasmanında gol sevinci yaşayan sambacının Akhisarspor ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Konular Spor Haberleri