Akhisar'da büyük operasyon!

Süper Lig’de 5. sezonunu rekorlar kırarak kapatan yeşil-siyahlılarda Abdoulwahid Sissoko, Enoch Kofi Adu, Jeremy Loteteka Bokila ile Milan Samardzic’in bileti kesildi. Buruk, yönetimden 5 yabancı istedi

Akhisar'da büyük operasyon!
Yeni Asır'da yer alan habere göre Süper Lig'de 5. sezonunu rekorlarla kapatan Akhisar Belediyespor'da, teknik direktör Okan Buruk'un 4 yabancıyla yollarını ayırmaya hazırlandığı iddia edildi.

Abdoulwahid Sissoko, Enoch Kofi Adu, Jeremy Loteteka Bokila ve Milan Samardzic'i 18 kişilik kadroya bile almayan Buruk'un bu oyuncuları yeni sezonda takımda düşünmediği öğrenildi.

Kofi Adu ve Samardzic'e sadece Başakşehir'le oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçının ilk yarısında şans tanıyan, Bokila'yı ise Kasımpaşa ve Bursa karşılaşmalarında kadroya almasına karşın yalnızca 4 dakika forma veren teknik patron Buruk'un, yönetimden en az 5 yabancı oyuncu istediği belirtildi. Sissoko, Bokila ve Samardzic'in 2019, Kofi Adu'nun ise 2020'ye kadar mukavelesinin devam etmesi yeşil-siyahlı yönetimi zorluyor.

​Akigo'da 7 oyuncunun sözleşmeleri sona erdi

Akhisar Belediyespor'da, kaleci Bora Körk, Ricardo Vaz Te, Onur Taşdelen, Tolga Ünlü ve Kadir Keleş'in sözleşmesi sona erdi. Yeşil-siyahlı takımda, Medipol Başakşehir'den Cikalleshi ve Lizbon'dan kiralık gelen Miguel Lopes'in sözleşmeleri de bitti. Öte yandan Adana Demirspor'da Petar Grbic ve Boluspor'da kiralık oynayan Abdülkadir Özdemir takıma geri döndü. Yeşil-siyahlılar, teknik heyetin vereceği rapor dahilinde sözleşmesi sona eren oyuncularla masaya oturması bekleniyor.

Gözler transferde

Akhisar'da gözler iç transfere çevrildi. Yönetim, mukavelesi 2018'de bitecek oyuncularla masaya oturacak. Teknik patron Okan Buruk, kiralıklar Miguel Lopes ve Sokal Cikalleshi'nin de bonservislerinin alınmasını talep etti, Vaz Te'nin kalmasını istedi.
Konular Spor Haberleri