Albayrak oğlunu evlendirdi

Abdurrahim Albayrak’ın oğlu Hikmet Albayrak, önceki akşam Çırağan Sarayı’nda Alpin Şahin’le evlendi.

Albayrak oğlunu evlendirdi

Düğüne spor, iş, siyaset ve cemiyet dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Galatasaray’ın eski yöneticilerinden Altur Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Albayrak ve eşi Fatuli Albayrak, oğullarını evlendirdi. Altur’un yönetim kurulu başkan yardımcısı olan Hikmet Albayrak, Berrak Barut ve Gökhan Şahin’in kızları Alpin Şahin’le önceki akşam Çırağan Sarayı’nda nikâh masasına oturdu. Çiftin nikâhını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı. Gelinin şahitliğini üvey babası Nezih Barut ile Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, damadınkini ise eski Başbakan Mesut Yılmaz ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu yaptı.

Basın mensupları, Fenerbahçe eski yöneticisi Cihan Kamer’i Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın önünde beklerken görünce, “Ligdeki sıralama ile düğün kuyruğundaki sıralama aynı olmuş” dedi. Bunun üzerine arkasına dönen Kamer, “Evet, aynen öyle olmuş” diyerek kahkaha attı.

Kemal Gülman Çırağan Sarayı'na oğlu Polat Gülman ile geldi.Yarım saat sonra boşanmak üzere olduğu eşi Feryal Gülman da kapıda göründü. Feryal Gülman'a gecede oğlu Aslan Kemal Gülman eşlik etti

Konular Spor Haberleri