Albayrak: "Selçuk'un golü hayatımı kurtardı"

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Eskişehirspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

'Selçuk'un golü hayatımı kurtardı'
Skorer'de yer alan habere göre Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Eskişehirspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Abdurrahim Albayrak'ın maç sonu açıklamaları şöyle:

"Bu maçı kazanacağız demiştik. Eskişehir bize şans getirdi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Eskişehirspor'u yenince gruptan lider çıkmıştık. Bu maç için de moral verdi. Şans bizden yanaydı. Son dakikada Selçuk'un attığı gol benim de hayatımı kurtardı. Çok mutluyum. Camiamıza hayırlı olsun. Önümüzdeki Konyaspor ve Balıkesirspor maçlarına hazırlanacağız."

"Bruma'nın oyuna girmesi etkiledi"

"Maçtan önce soyunma odasında da konuştuk. 4 yıldız Eskişehir'de galip gelemiyoruz. Bunun da baskısı vardı, zeminin de baskısı vardı. Bruma'nın oyuna girmesiyle ataklarımızı daha rahat yaptık. Kötü oynadık ama 3 puan aldık. Camiamıza hayırlı olsun. Oyuncularımızı da kutluyoruz."

"Seyircisiz maçlara karşıyım"

"Gönül isterdi ki tribünler böyle olmasın. Taraftarlarımız gelsin bizi desteklesin. Tatsız tuzsuz bir şey oldu. Ben bu seyircisiz maçlara karşıyım. Para cezasına mı dönsün ne olsun bilmiyorum ama seyircisiz maç olmasın."

"Trabzonspor Başkanı için yorum yapmam doğru olmaz"

"Başkanla (Mesut Hoşcan) yan yana oturduk. Bazen sinirli anlarımda ayağa kalktım. O da bir ara fırladı gitti. Benim Trabzonspor Başkanı'nın telefon konuşmasına yorum yapmam doğru olmaz. Başka kulüple dalaşmak için seçilmedik biz. Yorum yapmam doğru olmaz."
Konular Spor Haberleri