Albayrak'tan 'diş' açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Mersin İdmanyurdu maçında kırılan dişlerinin parasını Chedjuo'dan alacağını söyledi.

Albayrak'tan 'diş' açıklaması!
CİHAN'da yer alan habere göre sarı - kırmızılılar, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 15. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı. Antrenmanı takip eden Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

En çok Passolig Kart'ını Galatasaraylı taraftarların aldığını belirten Albayrak, "Türkiye'de 600 küsür bin Passolig satılmış, 130 bini Galatasaray taraftarının. Ben buradan taraftara teşekkür ediyorum. Benim de Passolig Kart'ım var. Galatasaraylılar her yerde, taraftar her yerde lider. Bir an evvel 200 bine ulaşacağımıza inanıyorum. En büyük destekçimiz taraftar. Sponsorumuz da Passolig. Galatasaray taraftarı bu takım böyle mücadele ettikçe gereken ilgiyi gösterecektir." diye konuştu.

Stada gelen metro hattının hizmete girebilmesi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin çalıştığını kaydeden sarı - kırmızılı yönetici, "Cuma günü Ankara'da bunun için girişimde bulunacağım. Ulaştırma bakanlığına gideceğim. Taraftarımız en kısa zamanda rahatça maça gelebilecekler." şeklinde konuştu.

'İKİ UFAK ÇOCUĞUN TAŞ ATMASINI BÜTÜN DİYARBAKIR HALKINA MALEDEMEYİZ'

Türkiye Kupası maçında Diyarbakır'da otobüsün camlarının kırılmasının sorulması üzerine ise Albayrak, "Diyarbakır'da iki tane ufak çocuğun taş atmasını bütün Diyarbakır halkına maledemeyiz. Bütün hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Bizi çok iyi ağırladılar. Yılbaşında biz de Türk Telekom da onları çok iyi ağırlayacağız." diye cevap verdi.

Transfer için de konuşan Albayrak, "Şu anda iki takımımız var. Türkiye Kupası'nda da galip geliyoruz. İki takımımız var. Oyuncularımızın performansından memnunuz. Şu anda transfere ihtiyacımız yok. Güray ile Bilal ile kesinlikle bir şey yok. Birinci ağızdan benden duyuyorsunuz. Ne hocanın bir isteği ne de bizim böyle bir girişimiz oldu. Borsaya bildirdiğimiz Furkan ve Umut Gündoğan kendileri görüşüyorlar." ifadelerini kullandı.

'DİŞLERİMİN PARASINI CHEDJOU'DAN ALACAĞIM'

Geçtiğimiz hafta oynanan Mersin İdmanyurdu maçında bir pozisyon sonrası dişlerini kıran Albayrak, esprili bir şekilde "Dişlerimin parasını herhalde Chedjou'dan alacağım. O anda çok heyecanlandım. Bir anda beynimin parçalacağını hissettim. Ağzıma bir şeyler oldu ama meğersem dişlerim kopmuş gitmiş. Onu da sonradan farkettim." dedi.
Konular Spor Haberleri