Albayrak'tan imza müjdesi!

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, bütün futbolculardan 'kulüpten alacağım yoktur' şeklinde imzalı kağıt aldıklarını açıkladı. Sarı kırmızılılar bu hamleyle UEFA tehdidinden büyük ölçüde kurtulmuş oldu.

Albayrak'tan imza müjdesi!
Hürriyet'te yer alan habere göre Galatasaray yönetiminin, en büyük kabusu olan Finansal Fair Play uygulaması ile çok flaş bir hamle yaptığı öğrenildi. Başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, derbi zaferinin ardından yaptıkları icraatı açıkladı.

İlk olarak zorlu maçla ilgili konuşan Albayrak, "Beşiktaş camiasına teşekkür ediyorum, bizi çok iyi ağırladılar. Beraber yemek yedik sevgi saygı içinde. Taraftarımıza da çok teşekkür ederim, yağmur çamur demeden Florya'ya gelip takımı uğurladılar. Hocamıza, futbolcularımıza teşekkür ederim, çok büyük mücadele verdiler bizi sevindirdiler" diye konuştu.

'ALACAĞIM YOKTUR' YAZISI ALDIK

Albayrak, daha sonra şöyle devam etti:
"Buradan açıklıyorum, başta Selçuk kaptan olmak üzere tüm oyuncuların kulüp için yaptığı kolaylığı herkes bilmeli. 2014 sonu itibariyle Finansal Fair Play için tüm oyuncular imza attı. Alacak-verecek sorunu ortadan kalktı." Albayrak'ın açıklamasından, futbolcuların "Kulüpten alacağım yoktur" şeklinde kağıtlar imzaladıkları ortaya çıktı.

Futbolcuların bu fedakarlığı nedeniyle Galatasaray'ın UEFA'ya karşı eli güçlenmiş oldu.
Konular Spor Haberleri