Aldattığı kocasını babasıyla öldürüp ormana atmışlar!

3 yıldır kayıp olan Mustafa Güven'in, yasak aşk yaşadığını öğrendiği öğretmen eşiyle tartışırken kayınpederi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Katil zanlısı da polisi görünce fenalaşıp öldü.

Aldattığı kocasını babasıyla öldürüp ormana atmışlar!

Akşam Gazetesi'nden Soner Kan'ın haberine göre Adana Seyhan'da 6 Şubat 2018'de karakola giden Nazmiye Güven, çocuğunun babası olan eşi Mustafa Güven için kayıp başvurusu yaptı. Bulunamayan adamın dosyası 3 yıl sonra yeniden açıldı. Mustafa Güven'in banka hesabındaki 10 bin TL'ye hiç dokunmaması öldürüldüğü şüphesine neden oldu. Polis, Mustafa Güven'in kaybolduğu akşam eşi ile kayınpederi Ahmet Demirci'nin, ellerinde torbayla bir şeyler taşıdıklarını öğrendi.

OKULDA YASAK AŞK

Anasınıfı öğretmeni Nazmiye Güven'in görev yaptığı okulda müdür yardımcısı Ramazan Özdemir'le yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı. İkili arasındaki ilişkinin 2014'te başladığı saptandı. Şüpheler üzerine Nazmiye Güven, babası ve sevgilisinin gözaltına alınması için operasyon düzenlendi. Demirci, polisi görünce kalp krizi geçirdi. Nazmiye Güven, sorgusunda eşini aldattığını, olay günü de bu nedenle tartıştıklarını söyledi.

POŞETE KOYUP GÖTÜRDÜK

Seslerini duyan alt kattaki babasının eve gelip damadını tabancayla vurarak öldürdüğünü anlatan sadakatsiz eş, "Cesedi bir torbaya koyup arabayla Çukurova'daki ormanlık alana attık" dedi. Adliyeye sevk edilen kadın tutuklandı, hâlâ ilişkisi olduğu Ramazan Özdemir ise serbest bırakıldı.

POLİSİ GÖRÜNCE KALP KRİZİNDEN ÖLDÜ

Ahmet Demirci, polise yakalandığını anlayınca fenalaştı ve kaldırıldığı hastanede kalp krizi geçirdiği tespit edildi. Demirci, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

CENAZESİ ORTADA YOK

Nazmiye Güven'in gösterdiği ormanlık alanda hassas burunlu kadavra köpekleriyle günler süren aramalar yapıldı ancak Mustafa Güven'in cesedine ulaşılamadı.