Alex-Aziz Yıldırım polemiği!..

Başkan Yıldırım ile Alex arasındaki polemik büyüyor. Daha önce yayınlanan belge için "Benim imzam değil" iması yapan Alex'in imzaladığı dekontlarda 6 farklı imza ortaya çıktı. Belgeler resmi siteden yayınlandı.

Alex-Yıldırım polemiği!..
Takvim'de yer alan habere göre Fenerbahçe Kulübü, Alex'in sosyal medya hesabından sarı-lacivertli kulüple arasında imzalanan dekontları yayınlamasının ardından harekete geçti. Sarı-lacivertliler konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Alex'in birçok evrakta farklı imzalar kullandığını ve bu imzaların 6 tane olduğunun tespit edildiğini duyururken, gerekli adli işlemlerin başladığı belirtildi.

Açıklama şu şekilde:

"Alex'in Sevilla maçıyla ilgili olarak kişisel sitesinden yaptığı açıklamasında, tarafımızca kamuoyu ile paylaşılan belgeler üzerindeki imzaların kendisine ait imzalar olmadığı yönündeki ima yollu itham ve isnatları üzerine Alex De Souza'nın kulübümüzde futbol oynadığı dönem olan 2004-2012 yılları arasında bizzat kendisi tarafından imzalanan tüm belgeler incelenmiştir. Kendisinin kulüp içi disiplin talimatlarının alındı belgelerinde farklı, TFF'ye sunulan resmi belgelerde farklı, kulüpten tahsil ettiği prim makbuzlarında farklı imzalar kullandığı hususları ortaya çıkmıştır.

YILLAR SONRASININ HESABINI YAPAN ALEX'E MUTLULUKLAR DİLERİZ

Her ne kadar nedeni tarafımızca anlaşılamasa da Alex De Souza'nın kendi eli mahsulü olduğu tartışmasız bulunan yukarıda sayılan evrakları kendinden menkul sebeplerle farklı şekillerde imzaladığı anlaşılmaktadır. Alex'in bu belgeleri neden bu şekilde kategorize ettiği tarafımızca da merak konusudur. Hukuk departmanımız tarafından gerekli inceleme ve adli süreç derhal başlatılmıştır. Bu belgelere değişik imzalar atarak yıllar öncesinden geleceğini planlayan Alex De Souza'ya mutluluklar dileriz.

DEİVİD BAŞKANI DOĞRULADI BEN O PRİMİ ALDIM

Fenerbahçe'nin bir dönem formasını giyen Deivid de Souza, telefonla katıldığı canlı yayında flaş açıklamalarda bulundu. Alex'le birlikte aynı dönem Fenerbahçe'de top koşturan Deivid, Beyaz TV'de ekrana gelen 'Derin Futbol' programına bağlanarak, Aziz Yıldırım'ı doğruladı. Aziz Yıldırım'ın kendisine verdiği her türlü söz yerine getirdiğinin altını çizen Deivid De Souza, 'Sevilla maçından sonra Deivid ve arkadaşları onlara taahhüt edilen primi aldı mı?' sorusuna şöyle yanıt verdi: Maçtan sonra soyunma odasına gelerek, maçtan önce söylediği primin fazlasını söyledi. Ve o primi ödedi. Ben o primi aldım. Ayrıldıktan sonra Aziz Yıldırım ile hiç görüşmem olmadı."

Alex-Aziz Yıldırım polemiği!..

Alex-Aziz Yıldırım polemiği!.. - Resim : 2

Alex-Aziz Yıldırım polemiği!.. - Resim : 3

Alex-Aziz Yıldırım polemiği!.. - Resim : 4

Alex-Aziz Yıldırım polemiği!.. - Resim : 5

Konular Spor Haberleri