Aleyna Tilki emin adımlarla ilerliyor

Yeni şarkısını ABD’de tamamlayan Aleyna Tilki, klip hazırlıkları için önceki gün İstanbul’a döndü. Yeni parçasında dünyaca ünlü grup Major Lazer’la çalışan Tilki, sürpriz bir isimle daha işbirliği yaptı.

Aleyna Tilki emin adımlarla ilerliyor
Takvim Gazetesi'nin haberine göre Türkiye'deki müzik kariyerini yurt dışına taşımak için gece gündüz çalışan Aleyna Tilki, önceki gün ABD'den döndü. Dünyaca ünlü elektronik müzik grubu Major Lazer ile iki aşamalı bir anlaşmaya imza atan genç popçu, stüdyo çalışmalarını tamamladı. Ünlü DJ Diplo'nun kurucusu olduğu grubun yabancı bir parçasını yazdığı Türkçe sözlerle seslendiren 18 yaşındaki Tilki, klip için de kolları sıvadı.

SÜRPRİZLERİ BİTMİYOR

Yönetmeliğini kendi üstleneceği klibin hazırlıklarına başlayan Aleyna'nın İstanbul'da gerçekleştireceği çekimler için Major Lazer'ın da önümüzdeki aylarda ülkemize gelmesi bekleniyor. Şarkının kayıtlarına Jennifer Lopez'in de vokal koçu olan Stevie Mackey ile hazırlanan genç popçunun ABD'de Major Lazer'ın yanı sıra sürpriz bir isimle daha işbirliği yaptığı öğrenildi.

Aleyna, stüdyo kayıtlarına Selena Gomez ve Dua Lipa'nın vokal koçuyla hazırlandı.

Şarkıları 2 milyardan fazla tıklanan Major Lazer'ın parçasına Türkçe sözler yazan Aleyna, ikinci projede de İngilizce bir şarkıyı seslendirecek.