Aleyna Tilki: "Kız isteme olayı ne kadar saçma!"

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Aleyna Tilki, yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. 21 yaşındaki şarkıcı, kız isteme merasimini çok saçma bulduğunu dile getirdi.

Aleyna Tilki: "Kız isteme olayı ne kadar saçma!"

"NE MÜNASEBET MAL İSTER GİBİ"

Genç şarkıcı, Twitter hesabından, "Kız isteme olayı çok saçma. Ne münasebet mal ister gibi, 'Kızı oğluma verir misiniz?' falan filan ya, iğrenç! İnsan gibi, 'Evleneceğiz, rızanız var mı?' de, olsun bitsin" ifadelerini kullandı.

Aleyna Tilki: "Kız isteme olayı ne kadar saçma!"

Tilki'nin gönderisi takipçilerini ikiye böldü. Sosyal medyada kimi kullanıcılar, ünlü şarkıcı ile aynı görüşte olduğunu dile getirdi. Bazı kullanıcılar da şarkıcıya tepki gösterdi.

"İLİŞKİ KALIPLARI İNSANLIĞI YÖNETMEK İÇİN YARATILMIŞ"

Genç popçu, daha sonra "Zaman kavramı bile toplumları yönetmek için ortaya atılmış bir yalan. Günümüz ilişki kalıpları bile insanlığı yönetmek ve düşünce özgürlüğünden alıkoymak için yaratılmış, gerçekten gerçekleşmesi imkansız olan yalanlardır. 'Bağlar' demiyorum, 'İlişki kalıpları’ diyorum ve de bence günümüz ilişki kalıpları gerçekçi bağlar kurmamıza tamamen engel oluyor" mesajını yayınladı.