Aleyna Tilki yeni bir reklam anlaşmasına imza attı

Aleyna Tilki, para basıyor. Loft’un reklamında oynayan şarkıcı, markanın satışlarını yüzde 70 artırdı. Bunun üzerine marka, Tilki ile 2 milyon lira karşılığında yeni bir reklam anlaşmasına imza attı.

Aleyna Tilki yeni bir reklam anlaşmasına imza attı
Takvim Gazetesi'nin haberine göre şöhret basamaklarını kısa sürede hızla tırmanan genç popçu Aleyna Tilki, hem kazandı hem de kazandırdı. Geçtiğimiz yıl ünlü giyim markası Loft ile 1 milyon 800 bin liraya reklam anlaşmasına imza atan Tilki, firmanın satışlarını katladı.

Özellikle gençlerin yoğun rağbet gösterdiği markanın satışları, büyük ses getiren reklam filmi sonrasında konuşulanlara göre yüzde 70 arttı. Bunun üzerine firma, 19 yaşındaki popçuyla yeni bir reklam anlaşması için bir kez daha masaya oturdu.

Önceki gün yeni reklam filminin çekimlerine start veren popçu, iddiaya göre de 2 milyon lirayı cebine koydu.

ALEYNA'DAN SÜRPRİZ

Geçtiğimiz gün de Zorlu AVM'de objektife yansıyan Aleyna Tilki, yeni projeleri hakkında da müjdeyi verdi. Yeni şarkısı için dünyaca ünlü müzik grubu Major Lazer'la işbirliği yapan Tilki, bu ayın sonunda ABD'ye gideceğini açıkladı.

"Son şarkımızın İngilizce okumaları için ABD'ye gideceğim" diyen popçu, ekledi: "Sonrasında ise net değil; ama belki müzik dışında güzel bir sürprizim olabilir."

Yeni projesiyle ilgili konuşmaktan kaçınan popçu, "Bu sürpriz, şarkı olmayabilir" diyerek de ufak bir ipucu vermeyi ihmal etmedi.

Aleyna Tilki'nin sürprizinin ne olacağı ise sosyal medyada bahis konusu oldu.