Aleyna Tilki'den Demet Akalın'a zehir zemberek yanıt!

Genç şarkıcı Aleyna Tilki'den kendisine "Dünya starı olacağım deyip 3 sene sonra çocuk dizinde başrol oldu. Artık Hira bile izlemiyor onun dizisini" sözleriyle atıfta bulunan 49 yaşındaki şarkıcı Demet Akalın'a olay yanıt.

Aleyna Tilki'den Demet Akalın'a zehir zemberek yanıt!

Aleyna Tilki'ye Demet Akalın'ın bu sözleri sorulunca genç şarkıcıdan "Hiç takip etmiyorum arkadaşlar... Vallahi şu sıralar setteyim, inanılmaz çalıştım... Benim şarkımı yapan ekip Grammy aldı. Onun mutluluğunu yaşamaktayım.

Şöyle bir şey var. Çalıştığım ekip Grammy almış. İnsanlar başka bir şey konuşmasın bunları konuşsun. Ben inanıyorum. Allah'ın izniyle güzel şeyler olacak.

20 yaşındayım inanılmaz gencim ve yaşım bir müzikalde oynamaya el verdiği için kendimi çok şanslı hissediyorum. Britney Spears gibi pek çok Dünya starı müzikalden çıktı. Nevra Serezli, Seyyal Taner ve Cemal Can Canseven'e tüm ekibe çok teşekkür ediyorum. Çok teşekkür ve çok minnet doluyum...

Ben uykum dışında sadece çalışıyorum. Çok gencim ve yapmam gereken tek şey çalışmak. Eleştirileri görmüyorum, evimden oturup sürekli böyle şeyler okursam işime odaklanmamam." yanıtı geldi.