Ali Eyüboğlu'ndan Korel kardeşlerin gerilimine çarpıcı yorum!

Başarılı sunucu İlkay Buharalı ve magazin duayeni Ali Eyüboğlu'nun çarpıcı yorumlarıyla "Magazin Noteri" haftada iki gün YouTube ekranında izleyicisiyle buluşuyor.

Ali Eyüboğlu'ndan Korel kardeşlerin gerilimine çarpıcı yorum!

Bugünkü "Magazin Noteri" canlı yayını esnasında söz Zeynep - Bergüzar Korel kardeşlerin arasında yaşanan gerilimden açılınca Ali Eyüboğlu, "Bergüzar'ı zor duruma düşürmek için bu hamleleri yapınca Bergüzar'dan bu hamle geldi. İki tarafında yaptığı doğru bir şey değil. Bergüzar anlatmasa üçüncü şahıs bunları nereden bilecek? Abla-kardeşin para için bu kadar birbirine girmesini anlamıyorum. Sen yardım etmek istiyorsan ister eşiyle yardım et, ister tek başına. Vay senin kadın eşin var, eşin bu parayı yer diye sana bu parayı vermiyorum.

Aynı cinsle evliliğe karşıysan baştan bunu deklare etmiş olman lazım. Şimdiye kadar humanist, insanların istediği gibi yaşamasına saygı duyan bir görüntü çizdi. İş ne zaman paraya geliyor içinden homofobik bir şey çıkıyor... Daha önce 300 dolar gönderiyordu da evlenince 600 dolar mı gönderdi?" ifadelerinde bulunarak konuya çarpıcı bir yorum getirdi.

Konular Bergüzar Korel