Ali Sunal'ın aşk tatili!..

Uzun süredir birlikte olduğu Zeynep Düvenci ile Bodrum’da tatil yapan Ali Sunal, önceki gün komik görüntüler sergiledi. Düvenci ile kano yaparken görüntülenen ünlü oyuncu, son sürat yüzerek aşkının yanından kaçtı.

Ali Sunal'ın aşk tatili!..
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre ünlü oyuncu Ali Sunal, önceki gün yüzmede adeta olimpiyat rekoru kırdı! Sunal, uzun süredir aşk yaşadığı Zeynep Düvenci ile Gündoğan'da kano yaparken objektiflere takıldı. Sevgilisi kano üzerinde otururken Sunal, ayakta kürek çekti. Keyifleri yerinde olan sevgililer, bir ara gelen dalga yüzünden dengelerini kaybederek düştüler. Yeniden kano üzerine çıkmaya çalışan Ali Sunal ile Zeynep Düvenci, bu sırada zodyak üzerinde kendilerini görüntüleyen gazetecileri fark edince şoke oldu.

MERDİVEN ALTINDA PUSU!

Sevgilisini kano ile denizin ortasında bırakan Sunal, son sürat yüzerek bir otelin iskelesine kadar gitti. Düvenci ise kanoya tutunarak yüzünü saklamaya çalıştı. Gazetecilere görüntü vermemekte ısrarlı olan ünlü oyuncu, iskele merdivenlerinin altında saklanarak komik görüntülerini sürdürdü. Yaklaşık yarım saat suyun içerisinde bekleyen Ali Sunal ile Zeynep Düvenci, gazeteciler gittikten hemen sonra kaldıkları otelin iskelesine çıkıp gözden kayboldu.

Ali Sunal'ın aşk tatili!..

ÇOCUK OYUNU

İlişkisini gözlerden uzak yaşamaya özen gösteren Sunal, sevgilisiyle kano üzerinde neşeli anlar geçirdi.

Ali Sunal'ın aşk tatili!.. - Resim : 2

Gazetecilerden kaçmak için iskelenin merdivenlerinde adeta pusuya yatan Ali Sunal, bu sırada yanına gelen minik bir kız çocuğuyla şakalaştı.