Alişan'a 4 bin TL'lik hesap şoku!

Alişan, eşi Buse Varol ile birlikte gittiği Demet Akalın'ın konserinde hesap şoku yaşadı.

Alişan'a 4 bin TL'lik hesap şoku!

Bodrum Yalıkavak'ta konser veren Demet Akalın'ı izleyenler arasında Alişan ve eşi Buse Varol da vardı.

Uçankuş TV'de ekrana gelen "Pazar Magazin" programında dile getirilen iddiaya göre Alişan konsere kalabalık bir arkadaş grubunu da davet etmişti.

İddiaya göre Demet Akalın'ın konserini en önden izleyen gruba günün sonunda 4 bin liralık bir hesap geldi.

Hesaba tepki gösteren Alişan, "Ben 25 senelik sanatçıyım. Benden hesap istemeye utanmıyor musunuz?" diyerek itiraz etti. "Burası nasıl bir mekan? Bu nasıl bir rezillik?" şeklinde tepki gösteren Alişan'dan plajın sahibi özür diledi.

Alişan'ın kredi kartına 4 bin liralık hesap geri ödendi. İddialara göre herkesin içinde tartışma çıkması nedeniyle Alişan'a o mekana giriş yasağı konuldu.

Canlı yayına bağlanıp olayın detaylarını anlatan Alişan şunları söyledi:

“Demet daha ilk şarkısını okurken bize hesap geldi. Ben de ‘Hayırdır ne hesabı’ dedim ve garson tarafından ‘Hesabı hemen almamız gerekiyor biz öyle yapıyoruz’ dedi. Ben de ‘Tamam o zaman mekan sahibiyle görüşeceğim’ dedim. İşin tuhafı sadece bizim masadan hesap alındı, diğer masalardan o sırada hesap falan alınmadı. ‘Daha konser başlayalı 50 saniye olmuş hesap ne demektir’ dedim ve garsonu çağırdım. ‘Hesabı ödeyip kalkıyorum’ dedim. Sonra gelip özür dilediler ama ben kabul etmedim. Kredi kartımdan 4 bin TL çektiler. Hesap krizi diye bir şey yok sadece saygısızlık var. Söylendiği gibi ödediğim para da hesabıma iade edilmedi, öyle bir şeyi de zaten kabul etmem. Demet’le konuştum o da çok şaşırdı.”