Alişan'dan çok sert sözler: "Kimse sabır taşı değil!"

Fanatik bir Fenerbahçeli olarak bilinen ve mümkün olduğunca Fenerbahçe maçlarını kaçırmayan ünlü şarkıcı Alişan sosyal medya üzerinden Fenerbahçe başkanı Ali Koç'a sert sözlerle yüklendi.

Alişan'dan çok sert sözler: "Kimse sabır taşı değil!"

TV100'ün haberine göre Alişan paylaşımında "Başarısızsan ve ders almıyorsan kusura bakmayın kimse sabır taşı değil..” diyerek eleştirdi.

“Özür dileriz seni başkan seçtiğimiz için”

Ünlü şarkıcı Twitter’da “Fenerbahçe maçlarını babamla izlerken 2 hafta yenildik diye babam bile benimle yanyana maç izlemiyorSen 3 maç üst üste kaybetmiş sonra zor bela 1 puan almış birTD‘ü (teknik direktörü) üzerine derbiyi kaybetsek bile göndermem diyorsan!!Biz suçluyuz özür dileriz seni başkan olarak istediğimiz için.. Hiçbir Fenerbahçe’li takımı kaybetsin kaos olsun istemez.. Eğer bir çıkarı varsa bu işlerden zaten oda Fenerbahçeli değildir.. Değil 10 hiç şampiyon olmasada fark etmez ölene kadar FB’liyiz o ayrı,ama başarısızsan ve ders almıyorsan kusura bakmayın kimse sabır taşı değil..” diyerek eleştirdi.

Alişan'dan çok sert sözler: "Kimse sabır taşı değil!"

Ünlü şarkıcı paylaşımında, “İnşallah derbiyide alırız,şampiyonda oluruz. Puan farkı 10 ,yok direkten döndü, yok penaltı kaçtı, yok şanssızlık, yok bilmemne… Bahaneye yer yok çatır çatır oynayıp kazanmak zorundayız.. Bir mağlubiyete dahi hakkımız yok.. İnşallah futbolcu, heyet ve herkes bunun bilincindedir..”