ALİŞAN'IN DAVACI OLDUĞU DR. UFUK ASKEROĞLU'NA ŞİKÂYET YAĞIYOR!

Alişan fazla kilolarında kurtulmak adına, arkadaşı Dr. Ufuk Askeroğlu'na güvenip yaptırdığı Liposuction işlemi sonrasında büyük bir hüsrana uğradığını açıklayınca gözler Dr. Ufuk Akeroğlu'na çevrilmişti.

ALİŞAN'IN DAVACI OLDUĞU DR. UFUK ASKEROĞLU'NA ŞİKÂYET YAĞIYOR!

Doktor Ufuk Askeroğlu'nun “Sporla falan uğraşmana gerek yok, ben hallederim” ifadelerini kullanması üzerine, arkadaşı olan doktora güvenip liposuction işlemine giren ünlü şarkıcı Alişan, vücudunda kalan ”Kalıcı Hasar” sonucunda, arkadaşı Dr. Ufuk Askeroğlu'ndan 10 bin TL maddi tazminat, yaşadığı psikolojik yıkım nedeniyle de 2 milyon TL manevi olmak üzere toplam 2 milyon 10 bin TL tazminat istedi.

sikayetvar.com internet sitesinde Dr. Ufuk Askeroğlu hakkında yapılan bir çok şikayetler göze çarpıyor.

İşte, Dr. Ufuk Askeroğlu hakkında sikayetvar.com sitesine yapılan şikayetler;

Op.Dr. Ufuk Askeroğlu Beni Görmeden Resmime Bakarak Ameliyata Uygun Dedi

Beni görmeden resmime bakarak ameliyata uygun dedi, ameliyat öncesi bir muayene bekledim beklentilerimi anlattım ama umursamadı. Çökük yanak istemiyorum diye belirtmeme rağmen bana bişektomi yaptı ve 2 yıl sonra yanağım çöktü berbat bir duygu kimsenin başına gelmesin, hiçbir yere yazmadım ama alışandan sonra yazma kararı aldım adamda cidden bir sıkıntı var herkese hemen ameliyat yapıyor demek ki.

ALİŞAN'IN DAVACI OLDUĞU DR. UFUK ASKEROĞLU'NA ŞİKÂYET YAĞIYOR!

Op.Dr. Ufuk Askeroğlu Çok İlgisiz ve Vaatlerini Yerine Getirmiyor

Bir kere görüşmeye gittim ne istiyorsunuz nasıl istiyorsunuz ameliyat olursanız şöyle böyle olur demeden evet uygunsunuz deyip beni yolladı. Ameliyat öncesi görüşürüz herhalde deyip kabul ettim. Sadece ameliyattan be dakika önce 30 saniye gördüm nasıl olacağını sordum şekil verebiliyor musunuz yüzüme dedim. Yok hayır sadece yağ alıyoruz dedi. 

Ama Instagram'ında hollywood yanağını farklı bir teknikle yaptığını abarta abarta anlatılıyor. Umarım ben yanlış anlamışımdır. Ameliyattan sonra çağırmadılar. Buz bile koymadılar. Zaten olduğum hastane ayrı bir ilgisizdi kendim çıktım gittim odadan nereye diye yardıma gelen bile olmadı. paradan ve eziyetten başka bir şey değil. İnanın bir farkı yokmuş. Umarım sonucunu beğenirim 6 ayda oturacakmış.

ALİŞAN'IN DAVACI OLDUĞU DR. UFUK ASKEROĞLU'NA ŞİKÂYET YAĞIYOR! - Resim : 2

Op.Dr. Ufuk Askeroğlu Deontoloji Ve Hastaya Olan Saygı

38 yıllık doktorluk mesleğimde bu kadar saygısız ve deontolojiye uymayan bir muayene görmedim. Hiçbir hastamı ellerim ceplerimde dokunmadan muayene etmedim. Hiçbir meslektaşımı ayakta bekleterek yakınını sedye üzerinde muayene etmedim. Meslektaşıma ya da yakınına bir ameliyat önerdiğimde 1 yıl sonraya randevu alarak ameliyat olmasını ama sıraya girmesi için kapora ödemesi gerektiğini söylemedim. Bugün eşime yapılan tıbbi olarak bir muayene değildi ama çıkışta 200 TL muayene ücreti alınması nedeniyle bu yapılanı muayene olarak adlandırıyorum. Mesleğimin ve deontoloji ahlakının yerle bir olduğu bir günü yaşamak beni çok üzdü. Ufuk bey başarılı bir doktor olabilir ama mesleğimizi, deontoloji ilkelerini bu kadar alçalttığı için bu başarısı benim için hiçbir şey ifade etmiyor. Op. Dr... Metin Göklü KBB hastalıkları uzmanı

ALİŞAN'IN DAVACI OLDUĞU DR. UFUK ASKEROĞLU'NA ŞİKÂYET YAĞIYOR! - Resim : 3

Op.Dr. Ufuk Askeroğlu Dudak Dolgusu İşlemi!

Dudak eritme işlemi için 3 kez, dudak dolgusu işlemi için 3 kez gittim ve sonuç öncesi ile sonrası aynı, dolgunluk yok, müşteri memnuniyeti sıfır. Üstelik ödediğim toplam bedel eritme 600 TL dudak dolgu 2.000 TL + 2.000 TL ve sonuç koca bir memnuniyetsizlik. Telafisi için gittiğiniz zaman birbirlerine bakarak sizi anlamsız, saçmalayan birisi gibi hissettiriyorlar, üstelik her gittiğinizde en az 1 saat bekliyorsunuz, paranız ve zamanınız çöp. Keşke değseydi. Çok üzgünüm.

ALİŞAN'IN DAVACI OLDUĞU DR. UFUK ASKEROĞLU'NA ŞİKÂYET YAĞIYOR! - Resim : 4

https://www.sikayetvar.com/opdr-ufuk-askeroglu

Kaynak: gelecekgundem.com