ALOĞLU AİLESİNE ’’HIRSIZLIK’’ ŞOKU!

DYP eski Milletvekili Sedat Aloğlu'nun eşi Yasemin Aloğlu'nun içinde bulunduğu araç, Beykoz sahil yolunda 2 genç tarafından çalındı.

ALOĞLU AİLESİNE ’’HIRSIZLIK’’ ŞOKU!

Eski Milletvekili Sedat Aloğlu’nun eşi Yasemin Aloğlu, şoförü Bekir Üstün yönetimindeki 34 FB 9544 plakalı otomobille Üsküdar istikametine doğru yola çıktı. Sahilde bir süre ilerledikten sonra şoför Bekir Üstün, yanlarındaki bir paketi Aloğlu’nun tanıdığı birine teslim etmek için aracı yol kenarında durdurdu. Yasemin Aloğlu ise anahtarı üzerinde bulunan araçta beklemeye başladı. Şoför biraz ilerledikten sonra 2 genç aracın yanına geldi. Alaoğlu’nun içinde bulunduğu araca binen gençler, çalıştırdıkları araçla kaçmaya başladı. Aracın yerinde olmadığını fark eden şoför Bekir Üstün ise olay yerinden geçen polis ekiplerinden yardım istedi. Polis ekipleri 34 FB 9544 plakalı otomobilin bulunması için anons geçti.

Büyük korku yaşayan Yasemin Aloğlu, araç ara sokakta yavaşladığı sırada kapıyı açarak kendisini dışarı attı. Gençler ise kaçmaya sürdürdü. Polis ekipleri takibe aldıkları aracı 15 dakikalık takip sonrası Beykoz Yeni Mahalle Ömer Mesihpaşa Caddesi üzerinde yakalamayı başardı. Araçtan indirilen gençler gözaltına alınarak Çengelköy Sabancı Polis Merkezi’ne götürüldü. E.S. ve M.A. isimli gençler yaşlarının 18’den küçük olması nedeniyle Üsküdar Çocuk Şube Müdürlüğü’ne sevk edildi.

Yasemin Aloğlu ve şoför Bekir Üstün’de olayın ardından karakola geldi. İfadesi alınan Yasemin Aloğlu, basın mensuplarına görüntü vermemek için uzun süre karakoldan çıkmadı.

Şoför Bekir Üstün, çok kısa bir süreliğine araçtan indiğini belirterek, "Etrafta birkaç çocuk görmüştüm. Daha sonra baktım ki araç gidiyor. O sırada oradan geçen polis ekibine söyledim" dedi. Üstün, Yasemin Aloğlu’nun ara sokakta yavaşlayan araçtan atlayarak kaçmayı başardığını söyledi.

Eşine destek olmak için karakola gelen Sedat Aloğlu ise "Bir arkadaşının evine kitap bırakmak için inince, 2 çocuk aracın içine biniyorlar. Poliste 15 dakika sonra yakalıyor. Biz hemen 155’e bildirmiştik. Zaten oradan geçen polisler de varmış. Eşimde araç yavaşlayınca kapıyı açarak kaçmış. Bu olay tamamen basit bir araba kaçırma olayı ama tesadüfen bizim aracımıza denk geliyor" şeklinde konuştu.

İHA