Ameliyathane önünde silahlı saldırı!..

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen üç arkadaşını ziyarete gelen A A. ameliyathane önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı!..

Ameliyathane önünde silahlı saldırı!..

İzmir'in Alsancak semtinde bir barda silahlı kavga çıktı. Kavga sonucunda 3 kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanırken, arkadaşlarının durumunu öğrenmek için hastaneye gelen A.A. ameliyathane önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. A. olay sonrası tedavi altına alınırken, hastanenin içine kadar elini kolunu sallaya sallaya giren 3 saldırgan taksiye binerek izlerini kaybettirdi. A.'nın olaydan saatler önce arkadaşlarıyla doğum gününü kutladığı öğrenildi. Öte yandan A.'nın yaralandıktan sonra facebook'ta "böyle hayatın..." ve "4 mermi yedim, buyur de bakalım ne diyeceksin" diye yazılar yazdığı öğrenildi.

Kurşunlandılar

Olay önceki gece, Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde bir restoran önünde meydana geldi. İddialara göre, Mehmet A, Uğur B. ve Levent B, kimlikleri henüz belirlenemeyen kişilerle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine saldırganlar üç arkadaşa ateş açtı. Olayda Mehmet A, Uğur B. ve Levent B. vücutlarının çeşitli yerlerinden aldıkları kurşunlarla yaralandı. Yaralanan üç kişi, olay yerine gelen ambulansla Alsancak Devlet Hastanesi'ne götürüldü. İlk müdahaleleri burada yapılan yaralılardan Mehmet A, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Durumunu merak etti

İddialara göre, arkadaşlarının silahlı kavgada yaralandığını duyan A.A., sağlık durumları hakkında bilgi almak için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldi. Yaralı arkadaşlarından birinin ameliyata alınacağını öğrenen A., ameliyathanenin kapısında beklediği sırada, kimliği belirlenemeyen 3 kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonucu sağ bacağına 4 kurşun isabet eden A., tedavi altına alınırken, saldırganlar hastane önünde bekleyen taksiye binerek izlerini kaybettirdi.

Buca Kaynaklar Mezarlığı'nda araçtan indiler

Taksiyle hastaneden kaçan üç kişi, taksi sürücüsünün cep telefonunu ve araç telsizini kapattı. Zanlılar, Buca Kaynaklar Mezarlığı'nın yakınında taksiden inerek kayıplara karışırken, polis kimlikleri belirlenemeyen zanlıları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Silahlı saldırı sonucu yaralanan A. ise aynı hastanede tedavi altına alındı. Her iki olayda yaralanan 4 kişiden 3'ünün sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

TANSU EDİP GÖKBUDAK / YENİ ASIR İNTERNET SİTESİ