Amerika'nın konuştuğu olay!...

ABD'de polis, soygun şüphelisiyle baskın yaptığı bir evde kafeste bir kız çocuğu ve bahçede bir bebek cesedi buldu.

Amerika'nın konuştuğu olay!...

ABD’nin Virgina eyaletine bağlı Gloucester’da çalınan altın külçesini arayan polis, şüphe üzerine Brian (29) ve Shannon Gore (24) çiftinin yaşadığı eve baskın yaptı.

Polis, evdeki karanlık bir odada, kafes içinde yaşının 6 ile 7 arasında olduğu tahmin edilen kız çocuğu buldu.

Çırılçıplak olduğu bildirilen ve vücudu pislik içindeki genç kızın anne ve babası gözaltına alındı.

Küçük kızın geçtiğimiz yaz aylarından beri kafesin içinde bulunduğunu açıklayan polis yetkilileri, "Eve bir hafta sonra girseydik, büyük bir ihtimalle küçük kız açlıktan ölecekti. Zavallı kız o kadar acıkmış ki, alnından dökülen derilerini yiyordu. Kendi dışkıları vücudunun her yerine; hatta saçlarına bile bulaşmıştı. Uzun süre kafesin içinde kaldığı için yürüyemiyordu" dedi.

Ailesi, down sendromu ve serebral palsi yüzünden çocuklarını bu şekilde koruma altına aldıklarını iddia etti. Polis, kızın sabahları pop tart (bir çeşit kurabiye) ve akşamları ile sandviç ile beslendiğini söyledi.

Yapılan araştırmada kızın nüfus cüzdanının bulunmadığı anne Shannon’un ise doğum için hiçbir hastaneye gitmediği ortaya çıktı.

BAHÇEDEN DE CESET ÇIKTI

Birinci dereceden cinayet teşebbüsü ile gözaltına alınan çiftin bahçesinde araştırma yapan polis, bir bebek cesedi buldu. Bir aylık olduğu tahmin edilen ve bahçede gömülü halde bulunan bebeğin cinsiyeti ve ölüm sebebi araştırılıyor.