Amine ile Mesut Alaçatı'da keyif çatıyor

7 Haziran’da görkemli bir düğünle evlenen dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil ile 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe, Çeşme / Alaçatı’da yaptırdıkları iki katlı villalarına geldiler.

Amine ile Mesut Alaçatı'da keyif çatıyor

Arsenal'da futbol oynayan Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe ile 7 Haziran'da İstanbul'da evlendi. Düğünün ardından balayına çıkan ünlü çift, İzmir'in Çeşme ilçesi Alaçatı Mahallesi'nde yaptırdıkları iki katlı süper lüks villaya geldi.

MİSAFİR AĞIRLADILAR

Yeni Asır Gazetesi'nden Tarhan Abdullahoğulları, daha çok evde vakit geçiren Mesut Özil'i lüks villasının arka bahçesinde güneşlenirken görüntüledi. Özil çiftinin dün ayrıca konukları da vardı. Mesut Özil'in Almanya'dan arkadaşları geldi ve yeni evliler ilk misafirlerini ağırladı.

Özil'in yeni evini detaylıca gezen arkadaşları bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Amine ile Mesut Alaçatı'da keyif çatıyor

SEYYAR ÇİÇEK SATICILARINA SİNİRLENDİ

Almanya'dan gelen arkadaşlarını eşiyle birlikte gündüz Alaçatı'daki villasında ağırlayan Mesut Özil, gece de onları bir eğlence mekanına götürdü. Yanında eşi Amine Gülşe bulunmayan Özil'in etrafını çıkışta seyyar çiçek satıcıları sardı. Bu sırada çantasından cüzdanını çıkaran Özil, bir anda sinirlenip etrafını saran çiçek satıcılarına sesini yükselterek tepki gösterdi.

Amine ile Mesut Alaçatı'da keyif çatıyor - Resim : 2