23 Nisan'da bazı toplu taşımalar 'ücretsiz' olacak

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla belirli toplu taşıma hizmetleri ücretsiz olacak.

Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan karara göre, 23 Nisan 2025 Çarşamba günü, vatandaşlar bazı toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabilecek.

Buna göre; Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci- Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe- İstanbul Havalimanı- Arnavutköy Metro Hattı seferleri ile belediyeler ve bunların kurdukları birlik, müessese ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden faydalananlar, 4736 sayılı Kanunun 1’inci maddesinin birinci fıkrası hükmünden muaf tutulacak.

DHA

Ali Atay ve Hazal Kaya çiftini duygulandıran açıklama Eda Ece, Şebnem Bozoklu ile gerginlik mi yaşıyor? Halil İbrahim Ceyhan: "Kıskançlık durumlarını aştık" Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Ahsen Eroğlu'dan estetik açıklaması