3. sayfa haberlerinden çıkan senaryo!

Ayşen Batıgün, 3’üncü sayfa haberlerinden etkilenip senaryo yazdığını açıkladı. Ünlü oyuncu, “Uyuşturucudan ölen gençleri okudukça üzülüyorum. Bir baba-kızın dramını sinemaya aktaracağım” dedi.

Bugün'den Okan Işık'ın haberine göre son dö­ne­min par­la­yan yıl­dız­la­rın­dan Ay­şen Ba­tı­gün, oyun­cu­luk­ta­ki ba­şa­rı­sı­nı se­na­rist­lik­te ve yö­net­men­lik­te de gös­ter­mek is­ti­yor.

Genç oyun­cu, gü­nü­mü­zün ka­na­yan ya­ra­sı uyuş­tu­ru­cu ba­ğım­lı­lı­ğı­nı ko­nu edi­nen bir se­nar­yo yaz­dı­ğı­nı söy­le­di. Her gün oku­du­ğu 3’ün­cü say­fa ha­ber­le­rin­den çok et­ki­len­di­ği­ni be­lir­ten Ba­tı­gün, “U­yuş­tu­ru­cu­dan ölen genç­le­ri gör­dük­çe da­ya­na­ma­dım. Bu ko­nu­da eli­mi ta­şın al­tı­na koy­mam ge­rek­ti­ği­ni dü­şün­düm. Bir ba­ba-kı­zın dra­mı­nı yaz­ma­ya baş­la­dı­m” de­di.

BAŞROLDE FIRAT TANIŞ

Fil­min yö­net­men­li­ği­ni de yap­ma­yı çok is­te­di­ği­ni söy­le­yen Ay­şen Ba­tı­gün, “Ba­ba ro­lün­de Fı­ra­t Tanış’­ın kü­çük kı­zı ise Me­lis Mut­lu­ç’­un oy­na­ma­sı­nı çok is­te­rim. Fil­min adı ise ‘A­vus­tu­ral­ya Ba­ba­’ ola­ca­k” di­ye ko­nuş­tu. Genç oyun­cu fil­mi çek­mek için tek sı­kın­tı­sı­nın pa­ra ol­du­ğu­nu da vurguladı.
Seda Sayan tepki çeken programı nedeniyle CİMER'e şikayet edildi! Burcu Biricik bebek heyecanını arkadaşlarıyla paylaşıyor “Yargı Veda” gecesinin biletleri satışa çıktı Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'ndan aşk dolu paylaşım "Yalı Çapkını" dizisinde 'Pelo' dönemi bitti Farah Zeynep Abdullah yeni imajını paylaştı