500 liranın altındaki akıllı telefonlar!

Hem ye­te­nek­li hem de eko­no­mik akıl­lı te­le­fon­lar yer­li mar­ka­la­rın da ağır­lı­ğı­nı his­set­tir­me­siy­le hız­la art­ma­ya baş­la­dı. Fi­yat­lar 359 li­ra­ya ka­dar ge­ri­le­di.

Bugün'den Murat Gülderen'in haberine göre akıl­lı te­le­fon­lar lüks ol­mak­tan çık­ma­ya baş­la­dı. Ar­tık dü­şük büt­çe­li va­tan­daş­lar da her işi­ni gö­re­bi­le­ce­ği ci­haz­la­ra ra­hat­lık­la sa­hip ola­bi­li­yor.

3G’­li, yük­sek bel­lek gü­cü­ne sa­hip, blu­eto­ot­h’­lu, GPS’­li ve gü­ven­lik­li bü­yük ek­ran­lı mul­ti­med­ya ca­na­var­la­rı­nın fi­yat­la­rı, ver­gi­ler çok yük­sek ol­ma­sı­na rağ­men bu sek­tö­re­de­ki akıl al­maz re­ka­bet ne­de­niy­le 359 li­ra­ya ka­dar düş­tü.

YERLİNİN ETKİSİ BÜYÜK

Bun­da en bü­yük et­ki­nin yer­li te­le­fon­lar ol­du­ğu ko­nu­şu­lu­yor. En ka­li­te­li­yi en uy­gun fi­ya­ta sun­ma fel­se­fe­siy­le yo­la çı­kan yer­li üre­ti­ci­ler pa­zar­da­ki den­ge­le­ri de do­ğal ola­rak de­ğiş­tir­di­ler.

Ci­haz­la­rın ba­zı­la­rın­da NFC ve çift SIM des­te­ği de var.

İş­te dün­ya mar­ka­la­rı­nın 500 li­ra­nın al­tın­da sa­tı­şa çı­kan akıl­lı te­le­fon­la­rı:


Serpil Çakmaklı: "İhaneti gözlerimle gördüm" İntihara kalkışan Dilan Polat ölmek istedi! Afra Saraçoğlu'ndan kendisine benzediği için isyan eden Alisa Sever'e yanıt Hazal Kaya'nın annesi mahallede rezalet çıkardı! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'i görüntülemek isteyen muhabirlere saldırı! Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu