Açelya Akkoyun sosyal medya hesabından paylaştı: "Eşim, dostum, arkadaşım..."

Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun, 2006'da Enis Cergel ile dünyaevine girmişti. Çiftin 2009 yılında bir kızları dünyaya gelmişti.

2006'da Enis Cergel ile dünyaevine giren oyuncu Açelya Akkoyun, 2009 yılında da kızı Alya Deniz'i kucağına alarak büyük bir sevinç yaşamıştı.


Cergel ile mutlu birlikteliği süren Akkoyun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eşiyle evlilik yıl dönümlerini kutladı.



"BİZİ ÇOK SEVİYORUM"

49 yaşındaki oyuncu, paylaşımında "16 yıl biter, 17 başlar! Bugün ikinci doğum günüm 5 Temmuz... 16 yılı evlilikle bitirdik, tanışma 18 yıl... Daha nice yıllara benim güzel gönüllüm, güzel kalplim... Çevresine, kendisine 'Daha ne katarım?' diye her gün kalbi çarpan sevgilim, eşim, dostum, arkadaşım... Canım kızımın canım babası, canımız... Hep beraber nice yıllarımız olsun. Sizi çok seviyorum... Bizi çok seviyorum." ifadelerine yer verdi.

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı 50 gündür yoğun bakımda olan Fatih Ürek'le ilgili yeni açıklama Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola Bengü'den boşandığı eşiyle kalpli paylaşım