Adalet Bakanlığı personel alımı yapacak

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere, 2 bin 954 sözleşmeli personel alınacağını açıkladı.

Takvim'de yer alan habere göre Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ceza ve Tevkifevleri (CTE) Genel Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere, 2 bin 954 sözleşmeli personel alınacağını açıkladı.

Bozdağ, Twitter hesabından, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün infaz koruma memuru ile değişik branşlarda 2 bin 954 sözleşmeli personel alacağını bildirdi.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yayımlanan ilanda ise 2 bin 454 infaz koruma memuru, 144 büro personeli, 95 sağlık memuru, 56 teknisyen, 155 şoför, 26 aşçı, 24 kaloriferci olmak üzere 2 bin 954 sözleşmeli pozisyon için personel alımı yapılacağı belirtildi. Müracaatların 4 Nisan'da başlayıp, 15 Nisan'da sona ereceği bildirildi.
Seda Sayan tepki çeken programı nedeniyle CİMER'e şikayet edildi! Burcu Biricik bebek heyecanını arkadaşlarıyla paylaşıyor Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'ndan aşk dolu paylaşım "Yalı Çapkını" dizisinde 'Pelo' dönemi bitti “Yargı Veda” gecesinin biletleri satışa çıktı Farah Zeynep Abdullah yeni imajını paylaştı