Adaş oyuncular ilk kez aynı projede buluşuyor

Show TV'nin Most Yapım imzalı dizisi "Arak"ın çekimlerinin ekim ayının son haftalarında başlaması planlanıyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre “Arak” bu sezonun merak edilen dizileri arasında…

İlker Kaleli’nin başrolünü oynayacağı, yapımcılığını Murat Can Oğuz’un üstlendiği diziyi Ender Mıhlar yönetecek.

Hayatlarını hırsızlık yaparak kazanan Talan ailesinin sarsıcı ve bir o kadar da eğlenceli hikâyesini anlatan “Arak”ta Bennu Yıldırımlar Sema Sultan’ı oynayacak.



İlker Kaleli’nin “Kara” rolüyle seyirci karşısına çıkacağı dizide Tülin Özen “Yosun” rolüyle Kara’nın ablasını, Furkan Kalabalık ise “Sedat” rolüyle ünlü oyuncunun kardeşini oynayacak.




Bedir Bedir’in “Necip”, Demircan Kaçel’in “Poyraz”, Cem Zeynel Kılıç’ın “Yağmur”, Beril Kolcu’nun “Aslı”, Ozan Kasal‘ın “Ozan”a hayat vereceği dizide Yıldıray Şahinler “Halim” ve İlker Aksum ise “Baykal” rolüyle seyirci karşısına çıkacak.



Dizide Kara’nın partneri Zeynep ve babası Rauf rolü için görüşmeler tüm hızıyla sürüyor.

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola