Adele rahatsızlığı nedeniyle yürümekte zorlanıyor

Şu sıralar Las Vegas’taki konser serisine devam eden dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Adele, konser esnasında yaşadığı sağlık sorunlarından bahsetti.

Performansı sırasında yürümekte güçlük çeken Adele, "Bugünlerde zor yürüyorum. Çok kötü siyatik ağrıları çekiyorum" dedi.



"SİYATİK" NEDİR?

Belin alt tarafındaki 4 ve 5. omurlardan çıkarak, kalçanın orta noktasından topuğa kadar inen siyatik sinir, vücuttaki en önemli sinirlerden biridir.

Vücudun en uzun ve en geniş siniri olan siyatik sinir, bacağın kuvvetini ve hareketini sağlayan liflere sinyal göndermekle görevlidir.

Siyatik sinirin gerilmesi, sıkışması ya da zarar görmesi sonucu ortaya çıkan bacak ve bel bölgesindeki ağrı ise siyatik ağrısıdır. "Siyatik hastalığı" olarak da bilinen bu rahatsızlık halk arasında kısaca "siyatik" olarak adlandırılır.



Ceyda Düvenci’ye ihanet iddiası soruldu Ümit Erdim ile Seda Erdim boşandı mı? Torbacı, Feyza Civelek'in başını yaktı: "Uyuşturucuyu beraber içecektik" Bu ne israf bu ne şatafat! Tek gecelik oda fiyatı 100 bin TL! İtalyan basınından Hande Erçel’e 10 üzerinden 9 Gazapizm'den film gibi konser