Ahsen Eroğlu ve Hazal Subaşı sinema filminde buluştu

Paris’ten İstanbul’a dönen genç resim restoratörü Defne’nin yirmili yaşlar bunalımını anlatan Ozan Yoleri'nin "Başlangıçlar" filminde Ahsen Eroğlu, Hazal Subaşı ve Özlem Zeynep Dinsel başrolleri paylaşıyor.

Ozan Yoleri’nin 27. Tallinn Black Nights Film Festivali’nde “First Films Competition” bölümünde yarışacak olan filmi “Başlangıçlar”ın afişi ve fragmanı sinemaseverlerle buluştu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Ahsen Eroğlu, Hazal Subaşı ve Özlem Zeynep Dinsel’in başrolünü paylaştığı filmin yapımını Vigo Film ve Monday Films üstlendi.

Aysın Kadirbeyoğlu ve Ozan Yoleri’nin kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda Ozan Yoleri oturdu.




Film, beklenmeyen bir kaza sonucu akademik ve özel hayatı alt üst olduğu için Paris’ten İstanbul’a dönen genç resim restoratörü Defne’nin yirmili yaşlar bunalımını anlatıyor.

Yapımcılığını Alara Hamamcıoğlu Bayraktar ve Ilgım Coşar’ın gerçekleştirdiği film T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nden yapım desteği almış ve TRT 12 Punto’da ön alım ödülü kazanmıştı.

Erkan Yolaç hayatını kaybetti Selin Şekerci'nin sağlık durumuyla ilgili üzücü gelişme Cannes'a giden Hande Erçel sosyal medyayı ikiye böldü Metin Akdülger "Sandık Kokusu"na veda ediyor Özge Özacar Cannes’ın kırmızı halısına hazırlanıyor Ümit Erdim ile Seda Erdim boşandı mı?